Afgelopen vier weken was ik vooral moeder, moeder van een kersverse baby en moeder van een grillige peuter. Misschien ben ik niet zo een typische moeder, moeder, niet echt een moederkloek, want het verlangen om ook nog iets anders te zijn steekt alweer de kop op. 
Naast moeder ben ik een bezig bij die maar al te graag iets in elkaar steekt. Meer bepaald met de naaimachine. Omdat met een kersverse baby naaien niet altijd evident is, ontdekte ik de smaak van het breien. Tussendoor in de zetel breien, zalig… 
Maar desondanks deze afleiding, was de roep van de naaimachine te luid, te intens, te hard! Bijgevolg naaide ik een nieuwe outfit voor Axelle. Deze keer geen jurkje maar een coole, stoere outfit die past bij haar karaktertje! 
Het broekje is de ‘Mini Hudson Pants’ in een warme sweaterstof. Het broekje is aan de ruime kant maar dat slobberige effect vind ik bij deze helemaal niet erg. En zo kan deze topper de hele winter mee! 
Na lang twijfel koos ik als bovenstuk de ‘Leonora Sweater’ uit ‘La Maison Victor’. Omdat dit tijdschrift voor kids vaak klein tailleert naaide ik maat 98. De mouwen zijn nog iets te lang en de hals valt iets te breed uit maar verder zit hij goed. 
Om de stoerheid van de outfit een beetje te compenseren, koos ik voor panda’s. Axelle is fan, bijgevolg mama ook! 
 De outfit is alvast perfect om de wereld te verkennen… en oh ja, om stenen te verzamelen! ;-) 
Schoentjes bij La Redoute 
Sweater: Leonora Sweater – La Maison Victor 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 reacties

  1. Klein voor kids, groot voor dames, wat is dat met die LMV? ;) Heel toffe stoere outfit! En zo zalig dat die kindjes gewoon met alles mooi en stijlvol zijn. Ik zou in een grote versie van dit ensemble toch niet naar de les durven ;)