cosmo dress sewponyEen tweetal weken terug zocht Sewpony testers voor haar nieuwste jurk. Eentje waar ook een Belgische madam aan heeft meegewerkt. Heerlijk toch, al dat talent in ons landje? Dat ik geselecteerd werd om mee te testen, vond ik heerlijk. Zo krijg ik namelijk een extra schop onder mijn kont om die naaimachine terug wat meer aan te zetten! Want met drie kinderen in huis is de naaitijd tegenwoordig beperkt. Maar kijk, vandaag presenteer ik u dan toch een nieuwe jurk: de ‘Cosmo Dress’ van ‘Sewpony’. 

cosmo dress sewponycosmo dress sewponycosmo dress sewponyHet patroon van de Cosmo Dress voorziet allerlei opties dus je kan met één patroon terug enorm variëren. Die extra’s zijn altijd leuk en maken het aankopen ervan gewoon de moeite waard. Ik haalde een oud stofje uit mijn kast. Eentje die nog dateert van de tijd dat ik zelf stof verkocht. Nostalgie moet het geweest zijn, ofzo…

Verder volgde ik gewoon de instructies en draaide alles wonderwel goed uit. Geen tornwerk, geen pasproblemen, geen aanpassingen… nope, helemaal niks! Teken dat het goed ze me dunkt! Ook de handleiding werd onder de loep genomen. Als Belgische naaister word je verwend met geweldige handleidingen. Buitenlandse patronen zijn soms nogal kort in hun uitleg maar deze is bijzonder uitgebreid, nog een reden dus om het patroon gewoon te kopen. En verder spreken de foto’s voor zich zeker… Mooie jurk, mooie pasvorm en een content kind, meer moet dat niet zijn!

Wie de Cosmo Dress ook wil maken, ga snel even bij Sewpony kijken want je kan het patroon nu met korting aankopen! Hoera!

cosmo dress sewpony cosmo dress sewpony cosmo dress sewpony

P.s.: ik dank jullie voor allen die reageerden op mijn blogbericht van gisteren. Het toont dat de online wereld ook schoon kan zijn, wat ik wel wist, maar toch. Een definitieve beslissing nam ik trouwens nog niet maar ik besef nu wel dat ik misschien beter met de mottige opmerkingen leer omgaan. Haters gonna hate en daar valt nu éénmaal niet veel aan te doen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 reacties

  1. Bedankt voor de lieve vermelding! En groot gelijk wat de haters betreft. Weet je, je kan nooit voor iedereen goed doen. Ik ben het ook niet altijd met iedereen eens, maar ik weet wanneer ik beter mijn mond hou. Mensen zouden beter wat meer nadenken over de vraag ‘heeft wat een ander doet een impact op mijn leven’, indien het antwoord neen is zwijgen ze beter. (En dat is van toepassing over een heel breed scala aan onderwerpen)

  2. Wat een leukerd he en zo kleurrijk om instant vrolijk bij te worden . Trek het je idd maar niet aan die haters zijn je energie niet waard he . Xx tanja