• Kiezen om het leven anders aan te pakken dat is
  • Yip bij kind n had ik het voornemen om zoete
  • Gisteren postte withkidsontheroad iets over liefde voor strand en zee
  • Estelle vandaag ben je al 8 maanden oud Het lijkt
  • Dit lijkt al zo lang geleden terwijl het dat helemaal
  • Mijn Duracelkonijn dat s morgens op staat start met babbelen
  • Vrijdagavond iedereen gewassen en min of meer in bed Nooit
  • Het is meestal pure chaos Vaak allerlei schuldgevoelens Kleerkasten die

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Ingrediënten voor een gezellig avondje met vriendinnen

26 februari 2018

Ingrediënten voor een gezellig avondje met vriendinnen

26 februari 2018

crodinoVan tijd tot tijd moet een mens al eens tijden maken voor zichzelf. Nog leuker is, als dit in gezelschap is met vriendinnen. Ook Crodino heeft dit begrepen en liet me daarom drie van mijn online vriendinnen uitnodigen voor een gezellig avondje. Een avondje in teken van het ophalen van herinneringen maar natuurlijk ook in het maken van nieuwe.

Eerlijk waar, veel is er eigenlijk niet nodig om een topavond te hebben. Je hoeft daarvoor zelfs niet persé weg van huis te zijn. Vriendinnen uitnodigen nadat je kindjes in bed zitten, man erop uit sturen en hupsa, klaar om veel te lachen en te babbelen.

Met een beetje aankleding maak je het trouwens direct super gezellig en lijkt het alsof je in een gezellige bar zit. Een ballon hier, een kaarsje daar en vooral lekker eten en drinken. Om te vermijden dat je uren achter de kookpotten moet staan, is kiezen voor tapas een topoplossing. Iedereen vindt dat lekker en als gastvrouw blijf je gewoon lekker mee aan tafel zitten.

crodino

En omdat we nog steeds in de periode van Tournée Minérale zitten, kozen we de hele avond voor alcoholvrije drankjes. Ik beken tot vorig jaar kende ik Crodino niet. Maar tijdens de vorige editie van Tournée Minérale, werd het mij als aperitief gepresenteerd. Sindsdien ben ik fan. Je hebt het in twee versies en kan het zowel puur als verwerkt in een mocktail drinken. Maar vorige week ging ik voor het gemak. Ijs in een mooi glas, sinaasappelstukje bij en schenken maar.

Met nog een beetje goeie muziek op de achtergrond, goeie verhalen en af en toe een foto, maakten wij er een topavond van. Want hoe kan het anders dan dat bloggers/instagrammers hun camera er niet bijhalen.

Op het einde van de avond bewees de lege plank met eten, de lege flesjes en de blije gezichten dat het meer dan de moeite waard was.

Kennen jullie het drankje Crodino al? Zo niet, het is heel makkelijk verkrijgbaar in de supermarkt en echt wel het perfecte alternatief voor een non-alcoholische aperitief.
P.s.: zoals zo vaak sta ik niet op de foto, te druk bezig met gastvrouw zijn, genieten en foto’s trekken van anderen, haha…

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×