Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Dag juf, tot in september!

30 juni 2016

Dag juf, tot in september!

30 juni 2016

Juffencadeau mandje stikken Juffencadeau mandje stikken Enkele weken terug blogde ik over juffen-cadeau-inspiratie (of voor de meester natuurlijk.) Ik wist toen nog niet goed want ik ervan ging bakken, laat staan de laatste dagen voor het einde van het schooljaar. Met al dat ziekengedoe dacht ik zelf even dat ik voor een gekochte reep chocolade moest gaan. Gelukkig kreeg ik vorige donderdag een spoedcursus mandjes naaien van haar. Zelfs zonder die cursus is dat eigenlijk poepsimpel, maar met stik je het bijna met je ogen toe. *schaterlach*

Ik koos eigenlijk teveel foto’s voor dit bericht maar ik vind dat groen van die mandjes en die appels zo schoon. Zo schijn dat ik het bijna jammer vind dat die mandjes ondertussen al op school staan en niet meer thuis. Ik kan natuurlijk mijn eigenste fruitmand maken, dus laat me dat maar even op mijn ellenlange to-sew-lijst zetten.
Juffencadeau mandje stikken Juffencadeau mandje stikken Juffencadeau mandje stikken Vraagt u zich af waarom ik voor twee mandjes ging? Wel, ééntje voor haar juf en ééntje voor de opvang, want ook zij mogen niet vergeten worden. Gigantisch dankbaar ben ik voor hun werk. Hun werk die trouwens gewoon doorloopt tijdens de vakantie want vanaf morgen staan zij in voor de vakantieopvang. Ik maakte deze ochtend ook nog snel een eenvoudig kaartje  voor beide manden en voilà dat is het dan: simpel, schoon en gezond! De juf zegt Axelle trouwens geen vaarwel, ze wenst haar alleen een goeie vakantie toe. In september staat zij weer klaar voor mijn meid en dat haar hele kleuterleven lang.
Juffencadeau mandje stikken Juffencadeau mandje stikken Rest me enkel alle juffen en meesters een goeie vakantie te wensen en alle ouders veel succes te wensen met het vinden van geschikte opvang en/of entertainment van hun kids in de vakantie. Hier werken we nog door tot half augustus en dan is het tijd voor BERLIJN!

5 Comments

 • Barbara 30 juni 2016 at 14:51

  heel mooi en leuk, en je hebt gelijk over de foto’s 🙂 en wat een mooie handgeletterde kaartjes!!

 • Ikbenvink 30 juni 2016 at 20:42

  Mooi, met dat heftige groen!

 • An Vande Velde 1 juli 2016 at 08:57

  Ohhh , ik blijf van deze mandjes houden! Jouw verse met die appels is top! Je moet er maar op komen! Ik denk dat ik dat maar gewoon eens ga kopiëren :-)))

  • Liesellove 1 juli 2016 at 15:53

   mandje – groen – appels! love it 😉

 • An Vande Velde 1 juli 2016 at 08:58

  Ohhh!!!! Ik blijf van deze mandjes houden! Jouw groene gezonde versie is TOP!. Ik denk dat ik jouw idee gewoon ga kopiëren :-))))

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×