de gele flamingo Augusta-towel-rabbit-creme-de-la-creme_1024x1024

De Gele Flamingo geeft weg…

de gele flamingo Augusta-towel-rabbit-creme-de-la-creme_1024x1024Een nieuwe week, een nieuwe give-away waarmee we nog steeds onze vierde verjaardag vieren. Voor zij die enkel geïnteresseerd zijn in de winnaars van de setjes van Polabora, scroll helemaal naar beneden. Gisteren vergat ik die namelijk online te plaatsen. Toch denk ik dat de meeste van onze lezers wel geïnteresseerd zullen zijn in de nieuwe wedstrijd. Deze keer werkte ik daarvoor samen met ‘De Gele Flamingo‘. 

De Gele Flamingo is een online webshop waar je de leukste baby- en kinderaccessoires kunt kopen. Ik kocht er voor het eerst toen ik last minute nog wat party-stuff nodig had en zij de enige bleken te zijn die en voorraad hebben en snel versturen. Dat laatste is superhandig als je zoals ik van #teamdeadline bent.

Hun aanbod is gigantisch en elke keer zie ik wel weer iets nieuws dat ik oh zo graag zou willen. Echter, wat al eeuwen op mijn verlanglijstje staat is het Cinnie Konijn XXL. Alleen spijtig dat ik manlief niet overtuigd krijg om voor deze reuzenknuffel te gaan. Wie weet, op een dag…

de gele flamingo knuffel-konijn-zitzak-speelmat-cinnie-stripie-bl-xxl-cindysign-600x600_1024x1024

Recent kocht ik er nog een lading kleertjes voor kleine Céleste. Binnenkort kan ik ze allemaal op Instagram showen maar maatje 56 is op dit moment nog steeds te groot! Daarom snuisterde ik nog eens rond op hun site en show ik jullie mijn favorieten van dit moment. De kleertjes liet ik daarbij even links liggen want uit al dat moois kan ik echt niet kiezen!

Geweldig schoon gerief hé? Het is daarom ook dat het bijzonder fijn is dat ik van hen iets moois mag weggeven. Omdat kleintjes nu éénmaal de beste en zachtste verzorging verdienen, maak je kans op een badcape van Liewood! Meer dan super schattig waardoor je je kindje express even in bad zou stoppen. Kans maken op deze badcape? Laat dan onderstaand een berichtje na met welk product van hun shop je favoriet is. Je verhoogt je kansen door ons en ‘De Gele Flamingo‘ op instagram te volgen. Komende zondag maak ik de winnaar bekend! Succes!

Rest me enkel nog de twee winnaars van vorige week bekend te maken: Stéphanie en Els, proficiat, jullie winnen elk een setje. Mailen jullie me even voor de verdere details?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

20 Comments

 1. Dat is toch wel heel erg moeilijk, kiezen uit hun aanbod. Van mijn 3-jarige zoon zou je dat XXL konijn direct mogen kopen, want verschillende keren op een dag zegt hij ‘een konijn is mijn lievelingsdier’.
  Ikzelf zag daar wel mooie luiertassen. Zou ik wel leuk vinden om eens een nieuwe te hebben voor baby 2 (moeder mag er ook goed uitzien eh ?).

 2. Oh ik doe graag mee en kom hier graag lezen. Ik vind de kleuterrugzakjes zo leuk in hun webschop. Voor de kleertjes wacht ik tot ons dochtertje er is en dan kan ik mij helemaal laten gaan :-D.

 3. Hoi hoi, mijn absolute topper van hun site en wat het hoogst op m’n verlanglijstje staat is het cosy babynestje van done by deer https://www.degeleflamingo.com/collections/cocon-nestjes/products/done-by-dear-babynest-cosy-dots-grijs?variant=17927814852
  Als ik tussen jou foto’s moet kiezen dan ga ik toch ook voor het reuze konijn hoor 🙂 heerlijk knuffelen maar hmmm hoe geraakt dit in de wasmachine 😉
  Ons 4 de kindjes wordt verwacht in september, het is een serieus achterkomertje met 2 grote broers van 14 en 9 en een zus van 11 dat een nieuwe badcape toch wel heel goed van pas zou komen 🙂

 4. Ik twijfel al weken voor een badjas voor de oudste dochter van Liewood! Trouwens grote fan hier van de gele flamingo, ik kocht er al het allermooiste poppenbedje. Naar de kleren heb ik nog niet durven kijken ?

 5. Oooooh wij willen al Super lang zo’n dieren hoofd voor op de kamer van dochter twee… En nu we aan de inrichting begonnen zijn is het moment daar om er eentje te kiezen.

 6. Met een 25 weken buik is De gele flamingo een zeeeeeerrrr gevaarlijke website 🙂 De ideale babykamer is zich aan het vormen in mijn hoofd.. de houten baby gym zou er perfect bij passen. Of de mooie Bisou de Lou Kite hanger aan de muur. Of één van de dromenvangers. Of een paar T-lab pole figuurtjes. Of de ROAR poster. Of… aaaargh 🙂

 7. Mijn zus Is momenteel zwanger van haar eerste kindje (en het eerste kleintje in de familie), dus zij kan een badcape echt heel goed gebruiken. Ikzelf zou voor die mammoet gaan, want die is echt heel gaaf!

 8. Ik ben al heel lang zot van de driewielertjes zo ontzettend schattig maar daar krijg ik mijn ventje niet toe overtuigd ? lastige mannen ,?
  Badcape kan hier heel goed gebruikt worden!

 9. De nesting dolls XL staan hier al lang op het verlanglijstje. Een badcape zou super zijn, vind het zalig om mijn 15-maander daar in te wikkelen na zijn badje. Dan is hij toch nog even klein.

 10. Ideaal voor waterrat Mona! En ook voor mama. Want deze is zoveel mooier dan die saaie badcapes die ik heb!

  Ik volg ‘De gele flamiingo’ al een tijdje. Een favoriet product kiezen echt onbegonnen werk. Momenteel staat de driewieler hoog op de wishlist. Maar die sandaaltjes vind ik ook echt prachtig.

 11. De driewieler voor mijn fiets-zot zoontje
  Of de wolkjesmobiel voor onze volgende
  kiezen is niet mijn sterkste kant…
  Maar de badcape is hoe dan ook geweldig!

 12. Hoi lies net zoals vele mama’s vind ik de driewieler zo ontzettend mooi! Maar heel hun assortiment is top! Mocht ik de lotto winnen kocht ik alles hihi :-). Ik waag graag een kansje voor zo een leuke badcape voor mijn buikbabytje nu echt elk moment verwacht. Meneertje is al in vertraging. Hij wacht misschien op een toffe badcape voor zijn eerste badje :p

 13. Ooh een dikke dikke ‘proficiatskus’ ;). Graag doe ik mee voor mijn zoontje die een echte bad-kampioen is ;).
  Hopelijk is hij dan wat droger na afloop dan de badkamer. Hihi. Mijn favorietje van de website is een Misioo Ball pit en dan nog liefst in de kleur mintgroen. Stiekem zou ik er zelf ook nog graag gaan inzitten.