Dit jaar moeten we er behoorlijk lang op wachten. Want geef toe, we zitten met z’n allen toch te wachten tot echte zomerse temperaturen zich aandienen. Misschien is het omdat we al zo lang thuis zitten… Misschien zagen we de afgelopen weken vooral te vaak regen en grijs in de lucht… En héél misschien is hier het verlangen naar Zuiderse landen, waar het broeierig heet is, wel zéér groot geworden.

Wat het ook moge zijn, ik vond dat het tijd werd om enkele zomerse outfits voor komende zomer samen te stellen. Van die zaken die je sowieso in je zomervalies wil meenemen. Want ja, wat het ook moge zijn, ik ga op reis en ga het strand tussen mijn tenen voelen, haha.

Ik stel je een aantal essentials voor deze zomer voor. Volgens mij heb je tijdens de vakantie eigenlijk niet meer nodig. Te beginnen bij teenslippers (want hallo, daar leef ik op tijdens de lente – en zomermaanden) tot perfecte outfits voor het strand. (Opnieuw hallo, want daar wil ik in juli en augustus zoveel als mogelijk tijd doorbrengen.)

Teenslippers & Co

Ik heb altijd al een zwak gehad voor schoenen maar toen ik jaren terug mijn enkel brak, werd de keuze toch héél wat kleiner. Tot ik in Australië 7 weken lang alleen maar op teenslippers rond liep. Sindsdien loop ik zelden nog in ander schoeisels rond tijdens de lente en zomer. En zelfs nu het nog best koud is durf ik ze al aan te trekken. Ge hebt natuurlijk de klassieke teensletsen-look maar dezer dagen zijn er ook erg mooie en gesofisticeerde teenslippers en sandalen. Kan jij kiezen?

Sjaals

‘Lies, sjaals in de zomer, meent gij dat?’ Voor je me voor helemaal zot verklaart, ik spreek over de luchtige exemplaren die ideaal zijn voor een frissere zomeravond. Ze geven je outfit direct wat meer ‘sjwoeng’ en ze nemen niet veel plek in als je op reis gaat. En natuurlijk kies ik dan voor een kleurrijke sjaal of wat had je gedacht?

Badmode

In geen enkele koffer zou mooie badmode mogen ontbreken. Dat is mijn bescheiden mening natuurlijk want als het van mij afhangt breng ik elke dag door aan water. Badmode, dat betekent niet alleen een bikini of een zwempak. Nope, tegenwoordig heb je ook jurken die ideaal zijn om snel over je bikini aan te trekken. Op reis zie je me enkel daarin rondlopen, afgesproken?

Ik moet wel bekennen dat ik tegenwoordig vaker een badpak draag dan een bikini omdat ik me daar beter in voel. Gelukkig zijn er ondertussen ontzettend schone exemplaren. Welk exemplaar kies jij? Wat mag van jou niet ontbreken? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eén reactie

  1. Ik vind teenslippers doorgaans echt nooit flatterend, maar deze zien er echt wel leuk uit!
    Sinds ik bevallen ben (intussen al bijna 2 jaar geleden) grijp ik ook veel sneller naar het badpak dan naar mijn bikini. Tot grote teleurstelling van manlief, die vindt dat mijn bikini veel mooier is, haha.