Ik durf nogal hé? Nog geen jaar zelf aan het bloggen en al anderen hun blog beoordelen! ;-) Maar wel beoordelen in positieve zin!
Ik leerde tijdens mijn zwangerschap de blogwereld kennen en was snel verkocht! Dat is niet zo moeilijk want blogland zit vol van lieve, gepassioneerde mensen! Mijn volglijst op bloglovin is al zo lang dat ik de blogs, die ik volg, niet meer allemaal kan tellen. In eerste instantie probeerde ik bij elk nieuw blogbericht te reageren maar dat lukt ondertussen niet meer! Hoe zou dat komen?  ;-)
Dat ik heel veel lees maakt het kiezen er niet bepaald makkelijker op. Maar omdat we zo van lijstjes houden een lijst met mijn favoriete blogs! In willekeur neergeschreven!
–> De blog van Stil heel stil, over kleine Nant die het niet haalde. Deze blog heeft mij heel zwaar geraakt. En elk bericht dat zij schrijft raakt mij diep, heel diep. :’-(
–> Mevrouw Khadatjes. Wat kan ik daar over zeggen? Ik lees ELK bericht en ik denk dat ik bij haar zowat altijd reageer. Ze maakt fantastische dingen en ondanks het feit dat ik haar nog nooit echt zag vind ik haar ongelooflijk lief! Wie weet, in 2014, een ontmoeting? ;-)
–> Toevallig leerde ik de blog van leuke wereld kennen. Haar berichten spraken mij zo aan dat ik
      alles las. Zij startte met bloggen in april 2012 dus u kunt zich voorstellen dat ik wat leeswerk
      had! Bovendien bracht zij dit jaar het leuke mama boek uit! Een aanrader! Ik reed ook speciaal
      naar De Vitrine in Brugge om haar te ontmoeten!
–> Verne en Jasper: de blog als het over moederschap gaat! Prachtige manier van schrijven! In love  with this one! (En met die kinders: wat een zalige foto’s altijd!)
–> Een naaimachine op haar eigen: Toertjes & Pateekes! Officieel jaloers op haar creaties!
–> Een verre kennis werd dit jaar een naaimaatje: De wereld van Sofie! We steken mekaar aan en begrijpen elkaar volledig als het over verslavingen alla naaien en stoffen gaat! ;-)
–> De extreem populaire blog van Emma en Mona maar dat is compleet terecht!
–> Waar het allemaal mee begon: Inge snuffel! Dit was de allereerste blog die ik ontdekte en ook deze heb ik helemaal gelezen!
–> Kort na de blog van Inge, ontdekte ik de blog van Hilde. Hilde @ Home vind ik een super vrolijke blog. Sinds dit jaar geeft deze dame ook workshops en in 2014 is het van datte: ik ga er  eentje volgen!
–> Nog niet lang in blogland maar onmiddellijk eentje die kan tellen: Soft Cactus! Zus van die naaimachine die ik hier al eerder vermelde. Volgens mij zijn ze aan elkaar gewaagd!
Zeer benieuwd wat 2014 zal brengen… Ik hoop alvast op enkele ontmoetingen, veel inspiratie en bakken emoties!
Lijstjes… I love it! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 reacties

  1. Ik ben dan ook geweldig lief -schatert het uit-
    Wow jong ik sta op uw lijstje, ik ben er even niet goed van! Euh, die ontmoeting, wel dan arrangeren we dan toch een keer, nee?