De leukste (online) shops om nog snel een eindejaarscadeautje te scoren!

Ben je nog op zoek naar cadeautjes-inspiratie voor de feestdagen? Dan ben je vandaag aan het ideale adres op deze blog. Ik som eventjes enkele…

by 

Ben je nog op zoek naar cadeautjes-inspiratie voor de feestdagen? Dan ben je vandaag aan het ideale adres op deze blog. Ik som eventjes enkele van mijn favoriete shop-adresjes op. Allen hebben een webshop, sommigen ook een fysieke winkel. Allemaal Belgisch, dat ook! Opgelet: lezen op eigen risico. Vooral het risico dat je bankrekeningnummer geplunderd is na deze post is groot. Al valt daar ook een mouw aan te passen. Maar dat lees je op het einden van deze blogpost.

Aap Noot Mies

Aan Noot Mies is sinds jaar en dag mijn favoriete winkel. Een klein schoenenwinkeltje in hartje Gent. Elk seizoen opnieuw ga ik er met plezier langs. Gegarandeerd schoenen naar mijn smaak en naar die van mijn kinderen. Geloof me als ik zeg dat mijn vijf-jarige Axelle echt niet zomaar meer alles wil dragen. Bovendien word je er met alle plezier geholpen en hebben ze ook een webshop. Misschien vind je schoentjes kopen als cadeau moeilijk maar met een cadeaubon kom je ook al heel ver.

Kabine Koksijde

Ik geef toe, ik ben er nog steeds niet in geslaagd de fantastische fysieke winkel van Kabine Koksijde te bezoeken. Maar het staat hoog op mijn to-do-lijstje. Check maar eens hun Instagram om te weten wat ik bedoel. Een gigantisch leuk en tof aanbod met de beste spulletjes voor je kleintje maar ook voor jezelf. Soms geven ze er ook mega toffe workshops en je kan er ook lekkers gaan eten en drinken. En natuurlijk is er ook de webshop! Als al mijn kinderen gezond blijven plan ik alvast deze vakantie af te zakken richting Koksijde.

De Kleine Droom

Handgemaakte spulletjes voor de allerkleinsten? Dan moet je bij De Kleine Droom zijn. Speenkoorden, speeltjes, haakwerkjes… allemaal met liefde gemaakt. Elke bestelling wordt gemaakt op vraag waardoor je spulletjes volledig gepersonaliseerd zijn. Hoe tof is dat? Voor Céleste bestelde ik alvast voor onder de kerstboom een gepersonaliseerde speelkoord zodat ze net als haar kleine zusje Estelle nooit nog haar speentje kwijt raakt.

Goldfish

Ben je een kidsfashionlover? Dan ga je best niet kijken bij Goldfish. De mooiste collecties hebben zij in hun gamma en weerstaan is bijzonder moeilijk. Maar goed als je dan toch een cadeau wil geven waarom geen cool kledingstuk? Shop je liever niet online? Geen probleem, je kan ook langsgaan in hun gezellige winkel te Mechelen. Kan je niet kiezen, dan is een cadeaubon ook altijd een goed idee!

De Gele Flamingo

Mijn geboortelijst voor Estelle lag bij hen. Waarom? Omdat ze super coole spullen hebben voor baby’s maar ook voor grotere kindjes. Van de site word je eigenlijk een beetje hebberig. En het toffe is dat al het speelgoed die ze verkopen ook nog eens mooi staat in je interieur. Natuurlijk verkopen ze niet alleen speelgoed. Ze hebben ook een collectie kinderkleren, spulletjes voor de verzorging van je kindje en ga zo maar door. En bovendien een razendsnelle verzendservice.

Didipops

Soms voel je dat ondernemers hun zaak runnen met hart en ziel. Zo ook bij Didipops. Ook al shopte ik enkel nog maar online (er is ook een fysieke winkel – op afspraak -), je voelt zo dat deze shop met veel liefde en passie gerund wordt. Bij Didipops moet je zijn voor erg leuke kindercollecties maar verder hebben ze ook erg leuke spulletjes. Een aanrader al surf je naar de site wederom op eigen risico.

Mamazoet

Vorig jaar leerde ik de winkel van Mamazoet kennen toen ze een pop-up organiseerde nabij mijn deur. Dit jaar kan je er ook volgend weekend nog terecht om in het echt de mooiste kinderspulletjes te scoren. Opgelet als je naar de shop kijkt wil je gewoon nog een kindje maken door alle mooie dingen die Mamazoet voor kleine kindjes verkoopt. En dat de eigenares geweldig lief is, dat maakt het des te fijner. Ik kan niet wachten tot haar winkeldeuren definitief openen in het Gent!

Zeg nu zelf? Tussen deze shops vind je zeker nog last minute inspiratie voor cadeautjes, nietwaar? Kan je niet kiezen, ga dan voor een cadeaubon. Wedden dat de ontvanger daar ook super blij van wordt? Of zet het op je eigen wishlist!

Word je extra hebberig van al dit moois? Doe dan nog even mee met onze give-away op Instagram. Bovengenoemde shops doen allemaal mee en je kan een prijzenpakket winnen ter waarde van €450. Op Kerstdag maak ik de winnaar bekend dus wie weet krijg je wel een erg mooi kerstcadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.