• Het is meestal pure chaos Vaak allerlei schuldgevoelens Kleerkasten die
 • Even knipperen met je ogen en daar staan ze dan
 • Dit lijkt al zo lang geleden terwijl het dat helemaal
 • Yip bij kind n had ik het voornemen om zoete
 • Estelle vandaag ben je al 8 maanden oud Het lijkt
 • Kiezen om het leven anders aan te pakken dat is
 • Gisteren postte withkidsontheroad iets over liefde voor strand en zee
 • Vrijdagavond iedereen gewassen en min of meer in bed Nooit

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

De overgooier: het vervolg!

30 mei 2013

De overgooier: het vervolg!

30 mei 2013
Ik vertelde het al tijdens één van mijn vorige berichten. Liesellove maakt een overgooierke in de beginnerscursus bij Boho! Deze middag was het weer zo ver… De hele week heb ik de stofjes in mijn naaitas laten zitten zodat ik zeker niet tot de verleiding kwam om er thuis verder mee te doen. Gelukkig had ik genoeg andere dingen te doen… 😉 
Alle stappen werden mij grondig uitgelegd en ik kreeg vooral weer heel wat tips zodat het naaien toch iets vlotter gaat. Op zich had ik dit kleedje best alleen kunnen maken maar ervaren naaisters kunnen je toch echt wel veel meegeven. 
Er stond van alles op het programma: zigzaggen, beleg vast stikken, knipjes geven in de stof, overgooier aan elkaar naaien etc. Affain alles wat je doen moet om tot onderstaand resultaat te komen… 
Zoals je kan zien op de foto ontbreken de knopen nog. Daar had ik geen tijd meer voor. Heb wel op een lapje stof geoefend om knoopsgaten te maken dus dat gaat al terug wat beter… Toch twijfel ik nu of ik knopen aanzet of gewoon de kam snaps ga gebruiken. Wat denken jullie? 
Liefs! 
P.S.: het kleedje heeft ondertussen duidelijk een strijkbeurt nodig… 😉 

3 Comments

 • Lieve 30 mei 2013 at 19:02

  Heel mooi!
  Knoopjes! 😉

 • Vietje 30 mei 2013 at 19:14

  Knoopjes in de kleur van je voering! Héél mooi.

 • Sheena 31 mei 2013 at 06:01

  Wat zijn kam snaps? Ah wacht, google heeft mij al verder geholpen 🙂 Knoopjes gaan mooier zijn denk ik.
  Het ziet er al heel goed uit!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×