De vreemdste gewoontes!

Hebt u dat ook, van die vreemde gewoontes? Vreemde verslavingen? Ik kan alvast een ellenlang lijstje geven, denk maar aan enkel boeken kunnen lezen die ik zelf koop, op mijn werk een vaste plaats hebben en redelijk veel moeite hebben als iemand anders daar plaats neemt of moeten rond lopen als ik telefoneer.
U hebt het al door, redelijk wat bizarrigheden ten huize Liesellove!
Mijn shop-gedrag kan daar ook onder geparkeerd worden. Ik word vrolijk van stapeltjes mooi. Dat is op zich niet zo vreemd. Deze madam houdt echter van schoon voetengerief. Niet alleen schoeisel kan mijn hartje bekoren maar ik kan ook perfect gelukkig worden van kousen.

De zoektocht naar de perfecte kousen, dat is geen evidente. Mijn voorkeur gaat uit naar ofwel heel sobere of net heel uitgesproken exemplaren. Sowieso leveren al die kousen stapeltjes mooi op, al moet ik dan wel de werkkousen van manlief even negeren.

Naast schoonheid is comfort ook enigszins belangrijk. Niks irritanter dan een kous die makkelijk afzakt of na één keer wassen eruit ziet alsof je ze al je hele leven hebt. Echt zeg, de perfecte kous vinden is gewoon niet makkelijk…
Onder de noemer perfecte vrolijkerd; vond ik bij overhemden.com de exemplaren die deze noemer alle eer aandoen. De naam alleen al van de kousen: Happy socks… zegt genoeg hé? Nieuwe stapeltjes moois, perfect voor onder de kerstboom!
En jullie? Welke rare gewoontes hebben jullie? Van welke rariteit worden jullie uitermate blij? Zijn jullie net als ik fan van hippe, toffe kousen? Zetten jullie dit ook op je wenslijstje voor de feestdagen of je verjaardag? Letten jullie op de keuze van jullie kousen of nemen jullie blind een paar uit de kast?  Ben ik de enige met vreemde gewoontes of hebben jullie er ook?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 reacties

  1. Tassen een sjaaltjes kan ik altijd moeilijk weerstaan 😉 Maar als ik die sokken zou tegenkomen in de winkel zouden ze ook vanzelf in mijn winkelmandje springen denk ik 😉