Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

De vreemdste gewoontes!

19 december 2015

De vreemdste gewoontes!

19 december 2015
Hebt u dat ook, van die vreemde gewoontes? Vreemde verslavingen? Ik kan alvast een ellenlang lijstje geven, denk maar aan enkel boeken kunnen lezen die ik zelf koop, op mijn werk een vaste plaats hebben en redelijk veel moeite hebben als iemand anders daar plaats neemt of moeten rond lopen als ik telefoneer.
U hebt het al door, redelijk wat bizarrigheden ten huize Liesellove!
Mijn shop-gedrag kan daar ook onder geparkeerd worden. Ik word vrolijk van stapeltjes mooi. Dat is op zich niet zo vreemd. Deze madam houdt echter van schoon voetengerief. Niet alleen schoeisel kan mijn hartje bekoren maar ik kan ook perfect gelukkig worden van kousen.

De zoektocht naar de perfecte kousen, dat is geen evidente. Mijn voorkeur gaat uit naar ofwel heel sobere of net heel uitgesproken exemplaren. Sowieso leveren al die kousen stapeltjes mooi op, al moet ik dan wel de werkkousen van manlief even negeren.

Naast schoonheid is comfort ook enigszins belangrijk. Niks irritanter dan een kous die makkelijk afzakt of na één keer wassen eruit ziet alsof je ze al je hele leven hebt. Echt zeg, de perfecte kous vinden is gewoon niet makkelijk…
Onder de noemer perfecte vrolijkerd; vond ik bij overhemden.com de exemplaren die deze noemer alle eer aandoen. De naam alleen al van de kousen: Happy socks… zegt genoeg hΓ©? Nieuwe stapeltjes moois, perfect voor onder de kerstboom!
En jullie? Welke rare gewoontes hebben jullie? Van welke rariteit worden jullie uitermate blij? Zijn jullie net als ik fan van hippe, toffe kousen? Zetten jullie dit ook op je wenslijstje voor de feestdagen of je verjaardag? Letten jullie op de keuze van jullie kousen of nemen jullie blind een paar uit de kast? Β Ben ik de enige met vreemde gewoontes of hebben jullie er ook?

8 Comments

 • Silke 19 december 2015 at 06:34

  Mijn echtgenoot draagt alleeeen maar Happy Socks!! πŸ™‚

  • Liesellove 21 december 2015 at 13:28

   ik schrok van hoe comfortabel die zijn, er zit daar toch echt veel verschil op hΓ©

 • Delphine Hoorelbeke 19 december 2015 at 06:35

  Ik hou van dikke kousen, liefst toch katoen.Ik heb er al jaren maar nu die versleten zijn moet ik op zoek naar nieuwe.
  En kousen moeten en motief hebben dan zijn ze gemakkelijk te paren

 • Twee emmerkes water 19 december 2015 at 07:54

  hihi super πŸ™‚
  ik heb een melk verslaving πŸ™‚

 • 128 19 december 2015 at 12:30

  Tassen een sjaaltjes kan ik altijd moeilijk weerstaan πŸ˜‰ Maar als ik die sokken zou tegenkomen in de winkel zouden ze ook vanzelf in mijn winkelmandje springen denk ik πŸ˜‰

  • Liesellove 21 december 2015 at 13:28

   ik zeg het u, nog te weinig goeie kousenshops πŸ˜‰

 • Ellen Spanhove 19 december 2015 at 23:13

  Kousen en karton is een webshop waar jij je hartje kan ophalen. Hier ook een fan van moois kousen.

  • Liesellove 21 december 2015 at 13:29

   Die ken ik natuurlijk al πŸ˜‰

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×