• Grote vakantie dat is weg gejaagdheid weg met de wekker
 • De thebirthposter hebben nog geen plaats in ons huisje want
 • Conversatie Axelle Mama ik wil ook zo kunnen zwemmen
 • Ergens in die drukte besloot ik dat ik uit de
 • Onlangs vroeg iemand op bezoek mij of ik dat ben
 • BIRTHDAY GIRL Dat heb je dan wanneer je verjaart op
 • IT DOESNT GET MORE ICONIC THAN THIS Niet de
 • WIN Ik ga op reis en ik neem mee kleren

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

De winnaar!!!

15 november 2013

De winnaar!!!

15 november 2013
Ik deed dit voor Syrië en plande 15 november als einddatum! Vandaag maak ik de winnaar bekend. Het geeft mij best een dubbel gevoel, want vandaag is ook de dag dat er veel aandacht gaat naar de gebeurtenissen op de Filipijnen. Begrijp mij niet verkeerd. Ik vind het hartverscheurend om te zien wat de natuur daar heeft aangericht. 
Maar Syrië, tjah, dat begrijp ik gewoon niet. Het leed wordt er veroorzaakt door mensen. Gewone burgers moeten iedere dag vrezen voor hun leven. En Syrië, tjah, dat komt af en toe eens in het nieuws en dat is het dan zeker? 
Onlangs werd ik trouwens heel hard getroffen door beelden op tv. Een aanslag op een schooltje met een brandbom. Veel van de slachtoffers kinderen… En dan vraag ik mij af: wie bedenkt dat nu, een brandbom op een school smijten?  
Mijn actie leverde geen grote hopen geld op (52€) en zal zeker de oorlog daar niet stoppen maar alle kleine beetjes maken samen iets moois en kunnen misschien iets zinvol voor de burgers betekenen! 
9 kandidaten waren er voor de tombola. Waarvoor dank! 
Random.org deed als trouwe vriend van vele bloggers zijn werk! 

True Random Number GeneratorMin: Max: 

Result:

1Powered by RANDOM.ORG

Het winnende nummer is dus 1. Nummer 1 staat voor Melissa Lambrecht. En toevallig of niet, Melissa was de allereerste die deelnam aan mijn actie! Proficiat Melissa! Ik neem contact op! 

1 Comment

 • Melissa 15 november 2013 at 16:32

  Ik heb deze zomer het verhaal van veel mensen van ginder aangezien, ik zag een man zonder oog die mij vertelde dat hij het verloor daar. Ik was in shock tijdens mijn interviews maar het opende mijn ogen wel voor het leed dat er aan de hand is. Ik zat in Turkije aan de grens. Ik was veilig maar zo veel vluchtelingen ontmoet die hun leven willen zien verbeteren. Niemand vraagt om oorlog, maar zoals je zegt kunnen we helaas zelfs met onze gulle giften de oorlog niet stoppen.. Ik hoop dat het ooit betert!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×