September is traditioneel de maand waarin we als ouder héél wat centen op tafel moeten leggen voor onze kinderen. Het is een periode waarin vaak de nodige nieuwe spullen voor school moeten aangeschaft worden (al valt dat hier gelukkig wel mee), inschrijvingen voor hobby’s (en mogelijke benodigdheden) moeten betaald worden en met snelgroeiende kinderen en alweer een seizoenswissel voor de deur zijn nieuwe kleren en schoenen ook vaak aan de orde. Je zou bijna vergeten aan jezelf te denken, toch!?! Dit is dus een kleine reminder om ook even aan jezelf te denken. Daarom koos ik enkele van mijn musthaves laarzen uit voor deze winter. Want hallo, anders sta ik daar weer in natte en bevroren voeten naast de warme, ingeduffelde voetjes van mijn kinderen.

Regenlaarzen

Ik start met misschien de minst geapprecieerde vorm van laarzen maar laten we eerlijk zijn: wandelen met je mooie schoenen in de modder is niet alleen pijnlijk achteraf, het neemt ook een groot deel van het outdoor-plezier met je kinderen buiten weg. Investeren in een paar regenlaarzen kan dus geen kwaad. Ga jij voor een exemplaar met kleur en een laag of hoog model? En vind je voering nodig of niet? Dit zijn alvast mijn favorieten.

Laarzen met straffe zool

Je ziet ze meer en meer in het straatbeeld, de laarzen met straffe zolen.Je weet wel, die uitgesproken zolen die je wat extra cm’s geven en heel opvallend zijn. Ikzelf vind ze supertof maar ik vermoed dat je een hater of een lover bent. De enige reden waarom ik ze nog niet draag is omdat ik met zo een dikke zool nog meer boven iedereen uit toren, haha. Maar wie weet, ga ik er dit najaar toch voor en doe ik mee met mijn dochters, haha.

Met een hakje

Wist je dat ik 10 jaar geleden altijd op hakken rond liep? Dat was voor het tijdperk van kinderen maar vooral ook voor ik een zware enkelblessure opliep. Daardoor moet ik dezer dagen opletten met hakken. Naaldhakken etc. vermijd ik best. Al durf ik ze voor een gelegenheid nog wel eens aandoen. (Eentje waarbij je dan toch vooral moet zitten, haha.) Gelukkig zijn er deze winter ook hakken in het straatbeeld die net dat ietsje steviger zijn. Ik ben fan van de zwarte Gabor laarzen omdat die mij erg chique aandoen maar toch comfort uitstralen.

Voor welke laarzen jij ook kiest, ze combineren sowieso heel gemakkelijk. Met een broek erin (I know, skinny is passé maar daar trek ik mij niks van aan haha) of onder een kleedje of rok, het gaat allemaal. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? En denk eraan hé, je mag ook wat centen aan jezelf besteden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.