Denkt u even mee!?!

Het blijft hier een ietsiepietsie beetje stil, maar toch zijn we hier met van alles bezig. 
Op een dag, die hopelijk sneller komt dan later, 
heb ik terug wat meer tijd om al mijn verhalen hier te vertellen! πŸ˜‰ 
Tot dan vraag ik even jullie mening. 
Onze webshop bestaat binnenkort een jaartje en daarom willen we ons logo wat verfrissen, vernieuwen. Maar we kunnen niet kiezen en horen dus graag waar jullie voorkeur naar toe gaat! 
Voorstel 1

Voorstel 2

Voorstel 3

Alvast een dikke merci! πŸ˜‰ 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

96 Comments

 1. Ik vind voorstel1 of 2 heel mooi. Nummer 3 vind ik persoonlijk iets minder.
  Voorstel 1 : is duidelijk, zichtbaar, en ziet er kordaat uit
  Voorstel 2: lieflijk, handwerk, liefde
  Ik hoop dat ge hier iets mee zijt en het blijft natuurlijk mijn persoonlijke mening

 2. De eerste springt er voor mij uit (vooral de linker dan). De derde is niet mis, maar wel vreselijk druk. De tweede valt voor mij af omdat ik niet van het lettertype hou en het wat melig overkomt. Maar hΓ©, smaken en goesten, ga voor iets wat jullie tof vinden πŸ™‚

 3. Nummer 1! Mooi strak en toch zachte uitstraling door het lettertype.
  Nummer 3 vind ik heel leuk maar net te druk, maar is misschien als header op de website wel perfect. Nummer 2 vond ik het minst, maar vind ik wel leuker worden hoe meer ik er naar kijk. Kies vooral waar jij het meest blij van wordt en wat ook simpelweg praktisch is op briefpapier, website, stickers, visitekaartjes en waar je het maar voor gaat gebruiken πŸ™‚

 4. Als geheel vind ik 1 het mooiste al moet ik bekennen dat ik die schaar van 3 echt heel gaaf vind. Hebben jullie deze logos zelfs ontworpen of een bureau in de arm genomen, mooi hoor!

 5. Ik ga voor voorstel 1. Voorstel 3 spreekt me het minst aan.
  Eigenlijk hou ik ook wel het meest van het huidige logo (lekker strak)

 6. Nr 2 vind ik persoonlijk het minst,nummer 1 is leuk als logo op een label ofzo
  Nr 3 is als logo of banner vooral op een website of zoiets het meest leuk
  Nr 3 laat alles in een keer zien: origineel, creatief, schaar, naald en draad…
  Ik. Zou bijna vragen, wat wil evenmens nog mer
  Ik ben nieuwsgierig naar wat je gaat kiezen

 7. ik zou zeggen 3!!! zonder twijfel! Ik herken (ook al ken ik je niet persoonlijk) jou er toch wel in: je durft veel nieuwe dingen uitproberen – staat met je voeten op de grond – creatief – speels… zonder twijfel 3!!! ZEKER WETEN

  ander webshops hebben ook al van die ronde logo's dus… jij staat voor modern en vernieuwend dan zou ik deze niet kiezen!
  en die nummer 2 lijkt meer iets voor een verliefde puber? of ben ik nu een beetje te hard πŸ™‚

 8. Ik vind de 3e dan t mooiste..maar idd misschien wat druk…
  Weet niet of eigen ideeen ook welkom zijn, maar dan zou ik de linkse van 1 wel eens in het wit willen zien..enkel met een zwarte lijn de cirkel aangeven en verder dus tegenovergesteld..want rondje vind ik op zich best mooi, maar zo zwart minder… succes!

 9. De grafisch ontwerper heeft in elk geval knap werk geleverd, ze hebben alle drie hun eigenheid. Nice job! Ik snap dat kiezen niet makkelijk is :-), maar ik kan me perfect vinden in de meerderheid en da's nummer 1.

 10. hehe ik denk dat het voor jullie nog altijd moeilijk is om te kiezen als ik de verschillende reacties zo eens doorlees. Ik vind persoonlijk ook nummer 1 het leukst, ook mooi om een sticker van te maken en je pakjes mee dicht te plakken πŸ™‚

 11. de eerste ( linkse ) met stip op nr 1 , al is de derde ook wel heel leuk gevonden !
  De tweede vind ik persoonlijk het minst passend bij je keuze van stofjes πŸ˜‰
  succes daar en we wachten geduldig hoor , tot je klaar bent om ons vanalles te tonen !
  Liefs , Mimi