Zolang ik me kan herinneren, zolang houd ik al van Kerstmis. Als kind omwille van de pakjes en de middernachtmis, waar ik elk jaar een rolletje vervulde. Als volwassene omwille van het samen zijn, de sfeer, de lichtjes… Toen dit jaar een ultra-schoon-kerststofje bij ons binnen kwam, wist ik het meteen: een outfit voor één dag, eentje voor Kerstmis!

Maakte u net zoals ik een ééndagskleed? Of gingen jullie voor een tijdloze jurk? Voor volgend jaar neem ik me wel voor een minder krappe deadline in acht te nemen zodat ik er voldoende tijd is om mooie foto’s te maken… ;-) Een outfit voor moeder en dochter. Voor deze laatste werd het de vereenvoudigde versie van de Tinny Dress van StraightGrain. Voor mezelf nog wat eenvoudiger: een simpele rimpelrok, om het prachtige tafereel of de stof alle eer aan te doen.  Foto’s nemen blijft wederom moeilijk. Het licht, daar worstel ik erger mee dan ooit tevoren. U moet het dus stellen met het beste van het slechtste… ;-) 
Sweetie was vandaag in haar nopjes dus stralen deed ze wel in haar prachtig kleed! Jammer dat ze het volgend jaar niet opnieuw aan kan! Ze verorberde met alle plezier tiramisu en al het andere lekkers dat vandaag over de tafel passeerde.
Het enige wat me rest is:
“Merry Christmas!!!”
Stof: Kerst bij Liesellove
Patroon Axelle: Tinny Dress StraightGrain
Patroon mama: simpele rimpelrok zonder patroon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 reacties

  1. Oei, ik bedacht mij dat ik in alle drukte geen nieuwe kleren had gekocht/gemaakt! Die foto met dat duimpje, geweldig :)) misschien kun je er volgend jaar een rokje van maken?