2ND Hand(made)

Doet u ook mee aan 2ND HAND(made)?

2ND Hand(made)Zondag 15 oktober 2017 schrijft u alvast nu in de agenda! Dan gaat de derde editie van 2ND HAND(made) door. Door baby’s, en andere bezigheden komt er deze keer geen voorjaarseditie maar focussen we ons volledig op een najaarseditie. Het concept blijft verder helemaal hetzelfde. Die dag stellen wij weer onze deuren open in de Voskenslaan te Gent om tweedehands (kinder)kleding, stoffen en fournituren te verkopen. Natuurlijk, zonder verkopers geen 2nd HAND(made) en dus zijn we op zoek naar verkopers!

2ND HAND (MADE) GentHebt u dus nog een hoop tweedehands (kinder)kleding, al dan niet zelfgemaakt liggen, en/of stoffen & fournituren en wil u daar van af? Lees dan zeker verder want vanaf vandaag kunt u zich inschrijven. Onze manier van werken is ondertussen gekend: de verkoop verloopt niet op traditionele manier waarbij jullie zelf een standje moeten bemannen. Neen, jullie labelen de spullen, bezorgen ze aan ons en wij verkopen ze die dag in jullie plaats.

Heb jij dus wel wat liggen, maar geen zin om alles te fotograferen, online te verkopen, betalingen op te volgen en te verzenden? Dan is dit jullie kans om als eersten in te schrijven.

Wat verwachten wij van jullie?
 1. Jullie labelen alle goederen volgens onze instructies, deze sturen wij door na inschrijving. Zowel merken als niet-merken zijn welkom, zolang ze nog in een goeie tweedehandsstaat zijn. Goederen die stinken, vol zitten van vlekken en/of gaatjes, daar passen wij en de kopers voor. Uit ervaring weten we ook dat body’s etc. niet bepaald goed verkopen.
 2. Jullie geven ons door wat jullie gaan verkopen: kleding of stoffen en fournituren of beiden! Ook een richtlijn van de hoeveelheid spullen die je wil afgeven is handig voor ons.
 3. De spullen worden door jullie bezorgd aan ons op een afgesproken moment. We verwachten dat alles in plastic bakken/manden afgegeven wordt en dat alle bakken/manden goed gelabeld zijn! Bij definitieve inschrijving zult u een nummer toegekend krijgen dat overal op vermeld MOET worden.
 4. Wie wil mag reclame maken voor het event. ·
 5. Willen jullie de resterende spullen terug na verkoop? Dan dienen deze de avond zelf opgehaald worden. Enkel in uitzonderlijke gevallen kan dit op een later tijdstip!

2ND HAND (MADE) Gent

Wat doen wij? ·
 1. Wij maken via onze eigen kanalen reclame voor het event. ·
 2. Wij zorgen dat de dag zelf alle spullen netjes zijn uitgestald, per soort en eventueel per maat. ·
 3. Wij bemannen de hele dag zelf ons event om de verkoop in goede banen te leiden. ·
 4. Wij voorzien een bar met lekker koffie en taart zodat het bezoeken van het event extra gezellig wordt. De taart wordt wederom zelfgemaakt! Alleen al daarom is het de moeite om langs te komen…
 5. Wij zetten medewerkers in die meehelpen alles overzichtelijk te houden, alsook om een oogje in het zeil te houden. ·
 6. Achteraf ruimen wij alles op en sorteren we de kleding/stoffen die overblijven per verkoper. · Spullen die over blijven brengen wij naar een goed doel. ·
 7. In de dagen na het event rekenen wij het verkoopbedrag per verkoper uit en storten wij u dit door.
Wat u nog moet weten ·
 • Bancontact zal die dag aanwezig zijn. Indien dit extra kosten veroorzaakt worden deze doorgerekend naar de verkopers. Al was dat bij de laatste editie niet het geval, hoera!
 • Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor diefstal en/of verloren goederen. Weet wel dat wij er alles aan doen om dit tot een minimum te beperken. ·
 • Wij eigenen ons het recht toe bepaalde kledingstukken/stoffen niet uit te stallen als deze niet in goede staat zijn. Wees dus kritisch wanneer u een selectie maakt. Ook wanneer u goederen binnen brengt op een manier die niet is afgesproken, kunnen wij beslissen deze niet uit te stallen.
 • Wij kunnen niet garanderen dat de bezorgde goederen verkocht worden. ·
 • Inschrijven kost €20 per deelnemer. Indien wij vermoeden dat meerdere personen onder één naam inschrijven, dan kunnen wij extra kosten aanrekenen. Van zodra u voor €100 verkocht heeft op het event, rekenen wij 10% extra kosten aan op het verkoopbedrag. Dit wil zeggen dat als u bijvoorbeeld voor €500 verkoopt op ons event, er €40 extra kost zal aangerekend worden en wij €460 zullen doorstorten naar uw rekening. Op de eerste €100 die u verkoopt betaalt u dus nooit extra kosten!!! Wil u inschrijven, dan sturen wij een contract op waarin nogmaals de voorwaarden duidelijk staan vermeld. Wij verwachten dat jullie ons dit terug bezorgen met een akkoord en handtekening. Logischerwijs mag u dit document gewoon inscannen en doormailen, dat spaart een postzegel uit.

2ND HAND (MADE) Gent

Overtuigd?

Stuur ons een mailtje (2ndhandmadegent@gmail.com) met je volledige naam, je adres en je telefoonnummer. Vertel ons ook even wat u wilt verkopen: (kinder)kleding, stoffen en/of fournituren en eventueel een inschatting van hoeveel goederen u wilt indienen. Bent u snel genoeg dan krijgt u van ons een mailtje dat u het inschrijvingsbedrag van €20 mag storten en voegen wij ook het contract bij. Eens u gestort hebt en het contract hebt doorgestuurd, zult u van ons een bevestigingsmail krijgen dat u bent ingeschreven. Pas daarna bent u definitief ingeschreven! Extra informatie omtrent labelling, afgeven en ophalen goederen wordt daarna gecommuniceerd.

Annuleringsvoorwaarden

Schrijf je in door ons te mailen, het contract te tekenen en de deelnameprijs van €20 te storten? Dan ga je akkoord met volgende annuleringsvoorwaarden:

 • Annuleren voor 1 september 2017: 100% terugbetaling.
 • Annuleren tussen 1 september 2017 en 15 september 2017: 50% terugbetaling.
 • Annuleren tussen 15 september 2017 en 15 oktober 2017: geen terugbetaling.

Heb je nog vragen, stel ze ons gerust per mail.
Hartelijke groeten,
Helena, Isabelle, Laura & Lies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Comments

 1. Had een mail verstuurd op 30 maart naar Liesellove met vraag. Heb tot nog toe geen antwoord gehad.
  Wil je die mail eens bekijken? Met dank.