• Grote vakantie dat is weg gejaagdheid weg met de wekker
  • IT DOESNT GET MORE ICONIC THAN THIS  Niet de
  • BIRTHDAY GIRL Dat heb je dan wanneer je verjaart op
  • De thebirthposter hebben nog geen plaats in ons huisje want
  • Ons klein Estelletje oh zo klein nog maar zie ze
  • WIN Ik ga op reis en ik neem mee kleren
  • Na al die surfvibes in Australi en ZuidAfrika werd het
  • De eerste week van de vakantie zetten we in met

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Dolly Plaid, Patroon #13

14 juli 2016

Dolly Plaid, Patroon #13

14 juli 2016

Patroon week 13 ligt voor jullie klaar. Het vakantietempo houden we nog steeds aan. Over vakantie gesproken, ’t is niet dat ik er al heb maar momenteel ben ik bezig met heel wat andere projecten. Ik haak nog wel maar op een veel lager tempo. En omdat ik geen flauw idee heb over hoe ik die korte progressie origineel op de blog kan zetten, heb ik beslist om een aantal weken enkel het patroon met jullie te delen. Is het terug de moeite om iets te tonen aan jullie? Dan zie je het hier zeker wel weer verschijnen!

Maar voor nu:
Haak 7 rijen in ecru

Haak in de 8ste rij de okergele draad mee van in het begin: haak 10 steken in ecru, *10 steken in okergeel, 10 steken in ecru*. Herhaal wat tussen *…* tot het einde van de rij.

Herhaal rij 8 nog 4 keer.

Dolly Plaid La Maison Victor

Veel plezier deze week!

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×