• Heel soms vergeet ik eventjes dat ik ziek ben nooit
  • Estelle test met plezier onze nieuwe lamp uit van ecobirdy
  • Explosie van liefde Eentje tekort op deze foto maar het
  • Nog eentje van gisteren omdat de aller eerste schooldag van
  • Home again na een ongelooflijk deugddoend weekend Het is heerlijk
  • De moeder die vandaag geen neen kon zeggen in de
  • Ik heb heuse knutselaars in huis Ze doen hier niet
  • Hoe je kind ultra happy maken? Speel een spelletje Dobble

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Dolly Plaid, Patroon #16

4 augustus 2016

Dolly Plaid, Patroon #16

4 augustus 2016

Wie snel verder wil, hier is patroondeel 16 van de Dolly Plaid. Deze week geen extra uitleg want ook ‘La Maison Victor’ neemt een beetje vakantie. Ikzelf ben helemaal nog niet aan dit patroondeel gezien ik alles opspaar. Bijgevolg kan ik jullie ook de extra uitleg niet geven. Maar hé, moeilijk is dit patroon toch niet hé? Dolly Plaid La Maison Victor

Alvast veel plezier met het nieuwe patroondeel! Hoe is het met jullie vorderingen gesteld? Laat gerust een linkje naar jullie blog na zodat ik ze kan komen checken. Of doen jullie zoals ik en sparen jullie ze op voor de vakantie? Want yup, moest je het nog niet weten, ik moet nog steeds vakantie nemen…

Bijna, en dan heb ik alle tijd van de wereld om een inhaalbeweging te doen op haakvlak. Allé, of dat hopen we toch!

Haak ze…

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×