Dolly Plaid, Patroon #16

Wie snel verder wil, hier is patroondeel 16 van de Dolly Plaid. Deze week geen extra uitleg want ook ‘La Maison Victor’ neemt een beetje vakantie. Ikzelf…

by 

Wie snel verder wil, hier is patroondeel 16 van de Dolly Plaid. Deze week geen extra uitleg want ook ‘La Maison Victor’ neemt een beetje vakantie. Ikzelf ben helemaal nog niet aan dit patroondeel gezien ik alles opspaar. Bijgevolg kan ik jullie ook de extra uitleg niet geven. Maar hé, moeilijk is dit patroon toch niet hé? Dolly Plaid La Maison Victor

Alvast veel plezier met het nieuwe patroondeel! Hoe is het met jullie vorderingen gesteld? Laat gerust een linkje naar jullie blog na zodat ik ze kan komen checken. Of doen jullie zoals ik en sparen jullie ze op voor de vakantie? Want yup, moest je het nog niet weten, ik moet nog steeds vakantie nemen…

Bijna, en dan heb ik alle tijd van de wereld om een inhaalbeweging te doen op haakvlak. Allé, of dat hopen we toch!

Haak ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.