Dolly Plaid La Maison Victor

Dolly Plaid Patroon #7

Dezer dagen is het hier wat stiller op de blog, op Facebook blijf ik zelfs helemaal onder de radar. Het slaaptekort van vorige week hakte er goed in, 2ND HAND (MADE), je deed wat met mij, haha. Niet dat ik deze week extra vroeg in mijn bed kruip ook al zou ik dat eigenlijk moeten. Nachten van 8 uur slaap, yes, please!!!

Toch draait de naaimachine overuren en tjah ook de haakpen, die doet goed zijn best. Ondertussen ben ik helemaal verkocht aan dat haken en gaat het ook echt goed. Week 7 haakte ik in een mum van tijd af want met uitzondering van de eerste twee rijen heb je de inhaaktechniek niet nodig. Dolly Plaid La Maison Victor Klaar dus voor week 7? Dolly Plaid La Maison VictorWerk in rij 1 en 2 het patroon af. Met rij 2 eindig je de figuur: haak 4 vasten in ecru, haak 3 vasten in blauw, *haak 15 vasten in ecru, haak 3 vasten*. Herhaal wat tussen *…* staat nog 12x. Haak 9 vasten in ecru. Haak 7 rijen in ecru. Haak 3 rijen in oker.Dolly Plaid La Maison VictorDolly Plaid La Maison VictorDe Dolly Plaid krijgt al aardig vorm, al zeg ik het zelf. Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat. Nog 23 weken geduld. Dat klinkt nog zo ver weg maar ik blijf het een haalbaar project vinden net omdat we stap voor stap vooruit gaan. Hoe is het met jullie vooruitgang? Organiseerden jullie trouwens al een haak-feestje? Of zijn jullie eerder van het type dat ‘s avonds voor de buis zit te haken?

Alvast veel plezier deze week…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

  1. Dude, wat stiller op de blog … De voorbije week toch wat zien passeren hoor ?.
    De effen stukken mogen wat uitgebreider zijn en stoppen midden in een patroon vind ik nogal verwarrend … Maar ook ik ben ‘hooked’ ! Maar eerder het type voor de luie zetel, haakfeestjes met G&T (zoals ik een feestje zie) lijken mij niet bevorderlijk voor de haaktechniek ?