• Hematologisch ben ik in remissie Na twee maanden behandeling!!!! De
  • Van die weekends met een gouden randje waardoor het steekt
  • Estelle nummertje vier altijd goedlachs behalve wanneer ze haar zin
  • De belichting zit niet helemaal goed maar ik moest snel
  • Dit kleine meisje ging vandaag wennen op school Bijna is
  • Ik werkte jarenlang als creatief beeldend therapeut in een psychiatrisch
  • Heel soms zijn deze twee zo moe dat ze en
  • Hier is hij dan toch een deeltje van mijn Sirocco

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Dolly Plaid Patroon #8

9 juni 2016

Dolly Plaid Patroon #8

9 juni 2016

Zoals elke donderdag een nieuw patroon, week 8. Ongelooflijk toch dat we al aan week 8 zitten. Nog 22 weken te gaan hierna. Vaak krijg ik daar trouwens vragen over, met wat ik bezig ben. Mensen kijken vol verwondering als je spreekt over het haken van een deken. Blijkbaar vinden velen dit bewonderenswaardig. *schaterlach*

Dolly Plaid La Maison VictorUitleg week 8

Haak 2 rijen in oker.

Haak 2 rijen in ecru.

Haak 10 vasten in ecru, *haak 10 vasten in blauw, haak 10 vasten in ecru*. Herhaal wat tussen *…* staat tot het einde van de rij.

Herhaal deze laatste rij nog 6 keer.

Haak 1 rij in ecruDolly Plaid La Maison Victor

Veel plezier alvast en geniet van het weinige tellen deze week. Vanaf volgende week zullen we er weer onze aandacht moeten bijhouden. Mijn plaid is trouwens echt een freestyle-haakproject. Ondertussen volg ik wel altijd netjes de instructies maar doordat we pas sinds enkele weken de geschreven instructies kregen, moet ik in het begin ergens de mist zijn ingegaan. Bijgevolg lijkt mijn telling en patroon niet altijd helemaal goed uit te komen. Maar weet je, wie ziet dat? Misschien alle andere Dolly-Plaid-Hakers maar wanneer dat deken straks op mijn zetel ligt te pronken gaat echt niemand dat door hebben hé? *schaterlach*

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×