Een nieuwe dag, een nieuw naaisel. Ik ga dat niet blijven doen maar hé het is ‘Kid’s Clothes Week’ en dan mag je al eens extra u best doen. En eigenlijk komen al die naaisel vooral voort uit herwonnen naai-plezier en tijd. Voor zij die nu denken ‘Ik haal dat tempo niet’, weet dan dat ik op dit moment nog in moederschapsrust ben. 4 april start ik terug met werken dus dan zal het heel wat minder zijn. Jumpsuit Kiind Liesellove Black and white IMG_8625Na de sneeuwtijger gisteren, begon ik mij wel wat schuldig te voelen. Axelle krijgt vollen bak nieuwe kleren en mijn kleine man… tjah die kreeg dan wel zijn babyleggings maar dat was het dan ook. Daarom knipte ik een eenvoudige jumpsuit (en dus bijgevolg ook mijn pin-project voor deze week) die op een uurtje in elkaar zat. Het bedenken van een leuke test, het uitsnijden ervan met de cameo en het strijken duurde zelfs langer dan het effectieve naaien. Jumpsuit Kiind Liesellove Black and whiteEn tjah, toen mijnheertje koekepeertje wakker was kreeg hij onmiddellijk zijn nieuw pakje aan. Oh… ik vind dat zwart/wit kei schoon bij hem en ik ben zot content van het resultaat.

Morgen vertrekken manlief en ik op kinderloos weekend dus een dagelijkse nieuwe naai-post dat is vanaf morgen over en voorbij. Maar tjah, spijt van al die naaisels deze week heb ik niet, ik genoot en hoop dat jullie dat gemerkt hebben…

En voor nu: geniet nog even mee van het resultaat… IMG_8623Jumpsuit Kiind Liesellove Black and white IMG_8654 IMG_8655 IMG_8687

Stof: Zwarte French Terry & gestreepte boordstof (uit eigen stock)
Patroon: Jumpsuit – Kiind
Flock: gesneden met een Cameo Silhouette
Batman Moccs bij Studio Aimée 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 reacties

 1. Ma zoooo schoon! Wat is Baptiste toch een schoon ventje! Hij lijkt echt heel erg op Axelle!
  En euh, heel schoon pakske ook, zoals je zelf zegt: hij staat héél goed met zwart en wit! Toppertje!

  Liefs x

  1. Ge wilt niet weten hoe lang ik bezig was aan mijn allereerste jumpsuit ;-)
   Routine zorgt ervoor dat het soms sneller vooruitgaat (als je geen handleidingen enzo meer nodig hebt) en tjah maatje 68, dat gaat ook snel hé :-)
   maar uiteindelijk, het belangrijkste is dat je geniet hebt van wat je doet, de tijd doet er niet zo toe :-)

 2. Oh, wat tof. Jij overtuigt me telkens weer dat kleintjes wél kunnen met zwart/wit.
  Mijn hoofd zal nu wel nog eventjes ‘eat sleep play repeat’ herhalen (want ‘rave’ wil ik dat kind – en jou – nog niet aandoen)

 3. Heel mooi,toepasselijke tekst en ik doe je het niet na,1 keer die jumpsuit geprobeerd maar die is ergens onderaan de container geraakt…nooit meer maar gelukkig geen baby’s in huis dus geen ramp ;-)

 4. Geniet maar lekker van dat naaiplezier en de tijd die je daar nu voor hebt :) Leuk als het qua timing fijn uitkomt met KCW natuurlijk, maar ik hoop dat het nog een tijdje voort blijft gaan want ik geniet mee van jouw creaties!

  Geniet ook van jullie weekendje weg!! Ik hoop dat je er enorm veel deugd van hebt!

  Liefs,
  Tamara