Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Eat – Sleep – Play (Kid’s Clothes Week #4 – spring 2016 & Pin it and make it #8)

25 februari 2016

Eat – Sleep – Play (Kid’s Clothes Week #4 – spring 2016 & Pin it and make it #8)

25 februari 2016

Een nieuwe dag, een nieuw naaisel. Ik ga dat niet blijven doen maar hé het is ‘Kid’s Clothes Week’ en dan mag je al eens extra u best doen. En eigenlijk komen al die naaisel vooral voort uit herwonnen naai-plezier en tijd. Voor zij die nu denken ‘Ik haal dat tempo niet’, weet dan dat ik op dit moment nog in moederschapsrust ben. 4 april start ik terug met werken dus dan zal het heel wat minder zijn. Jumpsuit Kiind Liesellove Black and white IMG_8625Na de sneeuwtijger gisteren, begon ik mij wel wat schuldig te voelen. Axelle krijgt vollen bak nieuwe kleren en mijn kleine man… tjah die kreeg dan wel zijn babyleggings maar dat was het dan ook. Daarom knipte ik een eenvoudige jumpsuit (en dus bijgevolg ook mijn pin-project voor deze week) die op een uurtje in elkaar zat. Het bedenken van een leuke test, het uitsnijden ervan met de cameo en het strijken duurde zelfs langer dan het effectieve naaien. Jumpsuit Kiind Liesellove Black and whiteEn tjah, toen mijnheertje koekepeertje wakker was kreeg hij onmiddellijk zijn nieuw pakje aan. Oh… ik vind dat zwart/wit kei schoon bij hem en ik ben zot content van het resultaat.

Morgen vertrekken manlief en ik op kinderloos weekend dus een dagelijkse nieuwe naai-post dat is vanaf morgen over en voorbij. Maar tjah, spijt van al die naaisels deze week heb ik niet, ik genoot en hoop dat jullie dat gemerkt hebben…

En voor nu: geniet nog even mee van het resultaat… IMG_8623Jumpsuit Kiind Liesellove Black and white IMG_8654 IMG_8655 IMG_8687

Stof: Zwarte French Terry & gestreepte boordstof (uit eigen stock)
Patroon: Jumpsuit – Kiind
Flock: gesneden met een Cameo Silhouette
Batman Moccs bij Studio Aimée 

19 Comments

 • (Unique) Marieke 25 februari 2016 at 11:56

  Ma zoooo schoon! Wat is Baptiste toch een schoon ventje! Hij lijkt echt heel erg op Axelle!
  En euh, heel schoon pakske ook, zoals je zelf zegt: hij staat héél goed met zwart en wit! Toppertje!

  Liefs x

 • Katrien Depoorter 25 februari 2016 at 12:02

  Mooike (alweer) … Jaloers, stikjaloers ben ik op mensen die projecten op één uurtje kunnen doen. Gisteren na één uur naaien, heb ik nog geen onderbroek 🙂

  • Liesellove 25 februari 2016 at 13:12

   Ge wilt niet weten hoe lang ik bezig was aan mijn allereerste jumpsuit 😉
   Routine zorgt ervoor dat het soms sneller vooruitgaat (als je geen handleidingen enzo meer nodig hebt) en tjah maatje 68, dat gaat ook snel hé 🙂
   maar uiteindelijk, het belangrijkste is dat je geniet hebt van wat je doet, de tijd doet er niet zo toe 🙂

 • Katrien (Marie Cadie) 25 februari 2016 at 12:16

  Oohhh supermooi! En deze pin wil ik wel pikken voor mijn meisje. 🙂
  Moet trouwens dringend een nieuwe pin it make it posten.

 • Catherine (MamC) 25 februari 2016 at 12:57

  Zo een sweetie! ♥

 • Jozefien 25 februari 2016 at 13:48

  Oh, wat tof. Jij overtuigt me telkens weer dat kleintjes wél kunnen met zwart/wit.
  Mijn hoofd zal nu wel nog eventjes ‘eat sleep play repeat’ herhalen (want ‘rave’ wil ik dat kind – en jou – nog niet aandoen)

 • Brighid 25 februari 2016 at 14:08

  Dat is zo schoon! En wat een schattig mannetje :-).
  Gebruikte je gewone kamsnaps of de kleinere?

 • Dorothée (Noortjeprullemie) 25 februari 2016 at 14:46

  Supermooi! ik krijg meer en meer zin om ook iets te maken in zwartt/wit 🙂

 • Carla 25 februari 2016 at 17:08

  Heel mooi,toepasselijke tekst en ik doe je het niet na,1 keer die jumpsuit geprobeerd maar die is ergens onderaan de container geraakt…nooit meer maar gelukkig geen baby’s in huis dus geen ramp 😉

 • TinneV (NaaiSGerief) 25 februari 2016 at 20:06

  ja, hij staat inderdaad echt wel goed met zwart/wit… Mooi! Geniet van je sweekendje!

 • Anoeska 25 februari 2016 at 21:08

  Wat een schatje zeg om op te vreten !

 • Made by ilskepilske 25 februari 2016 at 21:53

  Ubercute 🙂 Volledig mijne smaak in zwart-wit! Mijne cameo toch eens uit de doos halen en mij er eens in verdiepen hoe die marcheert 😉

  • Liesellove 25 februari 2016 at 22:07

   oh ja, dat moet je echt doen 🙂

 • 'm(i)e' 26 februari 2016 at 02:16

  héél schoon en een verademing tussen de traditionele babykleurtjes!

 • Lobke 26 februari 2016 at 06:51

  Zo schooooooooooooooon! Instant happiness!

 • Tamara 26 februari 2016 at 10:03

  Geniet maar lekker van dat naaiplezier en de tijd die je daar nu voor hebt 🙂 Leuk als het qua timing fijn uitkomt met KCW natuurlijk, maar ik hoop dat het nog een tijdje voort blijft gaan want ik geniet mee van jouw creaties!

  Geniet ook van jullie weekendje weg!! Ik hoop dat je er enorm veel deugd van hebt!

  Liefs,
  Tamara

 • Joke (The Needle Of Choice) 1 maart 2016 at 20:12

  Wat een schatje toch! Heerlijk naaisel ook weer dit. Dankzij jou vloog ik ook in de zwart-witjes!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×