Bsit Rock Werchter

Een avondje voor de ouders: Rock Werchter 2018

Bsit Rock WerchterEnkele weken terug kreeg ik van Bsit de vraag of ik zin had in een avondje vrij. Meer bepaald een avondje vrij op Rock Werchter. Enige voorwaarde was om hun babysit-app uit te testen. Je zal me allicht geloven dat ik niet lang moest nadenken over dat aanbod. Eigenlijk moest ik helemaal niet nadenken en enkel in de agenda checken of we überhaupt wel vrij waren. Al had ik allicht mijn agenda vrij gemaakt want wie zegt nu neen tegen Rock Werchter?

De grootste uitdaging leek mij dan ook het vinden van een babysit. De app Bsit had ik nog nooit eerder gebruikt en je kinderen achter laten bij iemand die je helemaal niet kent, dat blijft toch een uitdaging. Een goeie week voor de festival-datum begonnen we hier thuis de app te bestuderen. Het is vrij snel duidelijk hoe die werkt, wat altijd mooi meegenomen is. Op basis van je adres gaat Bsit op zoek naar babysits in je buurt en kan je hen uitnodigingen voor het specifieke moment dat je een babysit nodig hebt.

De babysit zelf heeft dan de kans te reageren. Gaat die in op je verzoek moet je als ouder nog altijd accepteren. Kom je dus bij iemand uit die je in tweede instantie toch niet geschikt lijkt, dan kan je nog steeds weigeren. Easy peasy dus… Vooral ook omdat babysitters beoordelingen krijgen van daar waar ze al gingen babysitten. Ondanks dat je de babysit nog nooit zag kan je zo toch al een beetje inschatten wat voor vlees je in de kuip hebt. Toch niet onbelangrijk als het over je kinderen gaat.

De dag zelf lieten we de babysit een uurtje vroeger komen dan wij effectief weg moesten. Zo konden we de tijd nemen om alles uit te leggen maar vooral ook even aftoetsen of de babysit en de kindjes wel een match waren. In het slechtste geval konden we dan toch nog ingrijpen en zo vertrek je toch met een beter gevoel. Een nieuwe babysit iets vroeger laten komen is volgens ons dan ook een enorme aanrader.

Een uurtje later zaten we in de auto richting Rock Werchter en werden we via berichtjes op de hoogte gehouden van het gebeuren in Gent. Ik verwachtte mij al aan paniektelefoontjes dat mijn kinderen vreselijk waren maar gelukkig bleven die uit. Ze waren zo voorbeeldig als ze maar kunnen zijn bij een babysit en toen ik de volgende dag checkten waren ze duidelijk enthousiast. Want ja babysit-tijd is vooral ook voortdurend entertainment.

Bsit Rock Werchter

We konden dus best genieten van Rock Werchter en de voetbal. Want ja, wij keken daar op groot scherm en vergaten toch even dat we ook kindjes hebben. Werchter zelf sloten we af met een topconcert van Arsenal. Die wou ik altijd al eens live meemaken en kijk dankzij Bsit is ons dat dit jaar gelukt.

De babysit zelf bleef bij ons thuis tot het bedtijd was. Daarna pikten de grootouders onze kindjes op zodat wij de volgende ochtend toch net dat ietsje langer konden slapen. Onze babysit liet weten wanneer ze vertrok waardoor we de sessie via de app konden afsluiten. Want op het moment dat de sitting start, laat je die starten in de app. Bsit houdt dan exact bij hoe lang de sitting duurt en berekent ook de kostprijs. Bovendien kan je betalen via de app want ik echt super handig vind. Hoe vaak ik al niet heb voor gehad dat ik geen cash bleek bij te hebben om de babysit te betalen… Je wil het niet weten.

Bsit Rock Werchter

Mijn ervaringen met Bsit zijn dus positief al blijft een nieuwe babysit altijd wel een beetje spannend. In de komende maanden willen we de app nog verder uittesten want al te vaak is het hier een geregel met onze drukke agenda’s. Een extra oppasmogelijkheid ter beschikking hebben is dan kei handig. Want opa’s, oma’s en vaste babysits kunnen helaas ook niet altijd. Ik zou dus zeggen: probeer de app Bsit zelf ook eens al is het maar voor een heel korte periode die aller eerste keer. Want ik begrijp heel goed dat je kind(eren) bij een vreemde achter laten niet evident is. Dat blijft uiteindelijk altijd een beetje spannend…

Maar kijk wij genoten van Rock Werchter en onze kindjes hadden een fijne namiddag. Dus dikke merci Bsit om dit voor ons te regelen.

** Deze post kwam tot stand in samenwerking met Bsit. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.