• WIN Ik ga op reis en ik neem mee kleren
 • Conversatie Axelle Mama ik wil ook zo kunnen zwemmen
 • Hoe zomeravonden er standaard bij kinderen moeten uitzien
 • Ergens in die drukte besloot ik dat ik uit de
 • Grote vakantie dat is weg gejaagdheid weg met de wekker
 • BIRTHDAY GIRL Dat heb je dan wanneer je verjaart op
 • De thebirthposter hebben nog geen plaats in ons huisje want
 • Onlangs vroeg iemand op bezoek mij of ik dat ben

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Een beetje van alles… ;-)

12 januari 2014

Een beetje van alles… ;-)

12 januari 2014
Zaterdagmorgen = snel een jurkje naaien! De stof zag je al eerder passeren! Uurtje werk, nog niet!

Compensatie voor de eerste zonde van het jaar: Fred & Ginger! De paardjes van Nijntje kon ik onmogelijk laten liggen… Maar allé, het was een soldeke en de dochter leek ook wel content! 😉 

Het patroon voor de Louisa Dress ligt klaar, maar na al het knip- en plakwerk had ik er even genoeg van. Bovendien besliste Axelle om amper te slapen en vooral veel te wenen… Ze mist haar papa, denk ik! 
En dan dit nog:

Ik ben zwaar fan van pinterest! (Wie niet?) Maar op den duur heb ik zoveel projecten in mijn hoofd dat ik soms alleen een chaosgevoel heb en helemaal niks doe… Hoe pakken jullie dat aan? Wie maakt er lijstje? Wie koopt enkel materiaal als hij het nodig heeft? … Tips zijn meer dan welkom 😉

Liefs,
Lies 

20 Comments

 • Anneleen 12 januari 2014 at 17:37

  Ik neem mij dat altijd voor om enkel te kopen wat ik nodig heb, maar ik kan de drang toch niet weerstaan als ik ergens iets zie dat mij handig lijkt of wat ik graag zie. 😉
  Ne mens heeft toch wel iets op reserve nodig he?!
  Knappe kleedjes!!!

 • Els Peusens 12 januari 2014 at 17:51

  Ik heb een zware pinterest verslaving! Ik pin veel meer dan ik ooit kan naaien.

 • Sarah 12 januari 2014 at 17:52

  Ik maak per maand een lijstje met wat ik wil maken/moet maken. Voorlopig werkt dat wel.
  Mooie kleedjes!

 • Sarah 12 januari 2014 at 17:52

  Ik maak per maand een lijstje met wat ik wil maken/moet maken. Voorlopig werkt dat wel.
  Mooie kleedjes!

 • Natalie 12 januari 2014 at 18:04

  Mooie jurkjes! Ik pin heel veel… Ter inspiratie, om te maken, om nog eens terug te kunnen vinden. Erg handig, dat Pinterest!

 • Karla 12 januari 2014 at 18:36

  Ook pinterestverslaafd maar ook een gebrek aan nuttige tips.

 • de zussen 12 januari 2014 at 19:07

  ik heb voor dochterlief net hetzelfde kleedje bij Fred en Ginger gekocht. Ook ik was direct verkocht als ik de paardjes zag. Ook voor de grote zus heb ik een vestje gekocht waar de kap gevoerd was met paardjes-stof 🙂

 • gerhilde maakt 12 januari 2014 at 19:13

  Hier ook een pinterestverslaafde. Ik pin veel, maar niet met de behoefte dat allemaal te maken. Vooral ter inspiratie eigenlijk.

 • Laloe_H 12 januari 2014 at 19:13

  Ik heb een continu veranderend lijstje met dingen die ik wil naaien.

 • lielebeesje 12 januari 2014 at 20:12

  Wat ik allemaal pin, kan ik in 20 levens nog niet maken! En to do-lijstjes geraken ook nooit af. 't Zijn trouwens bijna altijd kraamcadeaus die dan voorgaan …

 • heidi 12 januari 2014 at 20:13

  ik heb borden vol inspiratie, in verschillende categorieën, heb een voorraad liggen (een grote) en maak wel lijstjes, maar die veranderen nogal eens naar gelang mijn "mood". ik hoef ook niet al die dingen te maken, sommigen zijn gewoon leuk om inspiratie uit te halen

 • mokasblog 12 januari 2014 at 20:43

  ik vrees dat je in blogland niemand zal vinden die enkel stof koopt als het nodig is voor een projectje(hihi), ikke alleszins niet, lijstjes heb ik overboord gegooid, die chaos bevordert de creativiteit want op een nacht word je wakker en weet je het,…

 • Seija Metime 12 januari 2014 at 20:43

  Ik ben nog niet helemaal mee in de Pinterest wereld. En begin mij nu zwaar af te vragen of ik mij er wel verder in zou verdiepen. Blijkbaar zwaar verslavend als is blogland dat ook ?

 • Edje 12 januari 2014 at 22:31

  Wat een heerlijk stofje met die bambies!!

  Ik ben ook lichtelijk Pinterestverslaafd. Wat een uitvinding! Zo leuk om ideetjes op te doen.

 • Liesbeth 13 januari 2014 at 14:10

  Mooi kleedje! Ik had ook een redelijke pinterestverslaving. Tot ik mijzelf erop betrapte om door mijn eigen borden te strollen en bij veel dingen te denken: "oh, wat een leuk idee, pinnen", alsof ik het nog nooit gezien had… tja, dan pin je wat te veel hé. Anderzijds kan ik soms op mijn bord liggen zoeken naar iets wat ik ooit ergens ben tegengekomen en dan een idee heb en het dan toch niet terugvinden en dik spijt hebben dat ik het niet gepind had…
  Ik zoek dus niet meer zelf op pinterest, maar als ik elders op het internet iets leuks tegenkom, bewaar ik het nog wel. Daar dient het voor hé!
  En ja, ik koop enkel hetgeen ik nodig heb en waar ik concreet tijd voor heb ingepland om het te maken (dat is dus niet zo veel, helaas -ik weet niet hoe jullie dat allemaal doen hoor, werken en een baby en dan nog naaien!!).

 • Anske Jespers 13 januari 2014 at 14:19

  Ik heb veel spullen liggen. Ik krijg vaak iets in mijn hoofd (door pinterest of gewoon ineens) en wil dat dan kunnen maken.
  Dat zorgt er wel voor dat mijn kasten uitpuilen. 🙁
  Chaos in mijn hoofd heb ik vaak. Wat dan helpt is een moodboard maken met alles wat ik in mijn hoofd heb. Meestal blijkt het dan goed mee te vallen van werk (in mijn hoofd lijkt de to do lijst vaak groter)

 • Homemade by Sarah 13 januari 2014 at 14:45

  Ik heb nu in het begin van het jaar een lijstje gemaakt met wat ik zeker zou willen maken, voor een deel gebaseerd op de stof en patronen die ik al liggen heb… Maar ik ben er zeker van dat er nog dingen zullen veranderen en mijn ooit-maken lijstje staat ook goed voel…

 • katrijn 13 januari 2014 at 17:47

  T is inderdaad soms echt moeilijk om leuke stofjes te laten liggen.
  Ik neem ze heel vaak mee. Maar probeer dankzij lijstjes met projectjes mijn stapel onder controle te houden. Soms lukt het om mijn lijstje tijdig af te werken soms niet maar dat hoort er ook bij.
  zeg heel leuke kleedjes voor je kapoen!

 • Karolien Lefever 15 januari 2014 at 11:26

  Ik heb ook chaos in mijn hoofd en gebruik pinterest om die een beetje te verlichten. Af en toe maak ik nog wel eens concrete lijstjes, anders blijven sommige dingen te lang liggen…

 • christine 17 januari 2014 at 18:42

  Die tip van pinterest is misschien wel de beste tip die ik tot nu toe gelezen heb.. Ik vul soms mijn tijd met alles te pinnen wat ik wil doen.. zonder er ooit aan te beginnen, want ik blijf maar pinnen…

  Bedankt voor de inspiratie!
  creastine

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×