We weten allemaal dat ik, Lies, geen fan ben van de winterse maanden. Maar er is één uitzondering: de Kerstperiode vind ik echt super geweldig de max! Ik ben zo fan van de gezelligheid in die periode. Overal zijn zijn er lichtjes, alles is mooi versierd en er worden her en der kaarsjes ontstoken. Bij die periode horen natuurlijk ook pakjes. De feestdagen gaan natuurlijk om meer dan dat: de gezelligheid en het samenzijn, dat is de absolute prioriteit. Maar leuke pakjes, die je met liefde hebt uitgezocht en nog met veel meer liefde gegeven hebt, dat is toch gewoon de max? Daarom trakteer ik je dit jaar opnieuw op een kerstlijstje, waar iedereen blij van wordt. 

Chocolade is altijd een goed idee

Wie vorig jaar mijn Instagram-stories volgde, zal de pakjes van Côte d’or waarschijnlijk hebben zien voorbij komen. Chocolade is sowieso altijd een goed idee, zeker voor liefhebbers van dit lekkere product. Het toffe bij Côte d’or chocolade is dat je nu gepersonaliseerde cadeautjes (met chocolade natuurlijk) kan maken. Vorig jaar ging ik onder meer voor het retro blik, met foto van onszelf op, en de mega reep, wederom met foto van onszelf op. Een absolute aanrader, ik spreek uit ervaring.

Een reisdagboek voor de hele familie

Dit jaar bracht ik een reisdagboek uit voor de hele familie. In dit boekje heb je plaats voor het nodige voorbereidingswerk als voor het verslag van 3 toffe reizen. Maak je één grote reis, dan is het boekje zo opgebouwd dat je het alsnog kan gebruiken. De terugkerende pagina’s pas je dan aan in functie van locatie in het land i.p.v. per reis. Ik verstuur deze boekjes via mijn slow shop met veel liefde zelf. Bestellen kan hier. Er zijn ook nog enkele reisboeken bij mij beschikbaar. Voor liefhebbers van reizen is dit een zalig cadeau, al zeg ik het zelf.

Koffielovers in de zaal?

Als ware koffielover is er niks leukers dan een koffie-product te krijgen. Zijn het nu mooie tassen om je koffie uit te drinken, een melkopschuimer, een mooie koffiezet of lekkere koffiebonen, erg veel maakt het niet uit. Ideaal om te combineren ook met de lekkere chocolade van Côte d’or. Toffe tasjes vind je trouwens bij mijn lieve vriendin Saar, één van de oprichtsters van Luchilla.

Maak zelf een bon

Elk jaar geef ik denk ik dezelfde tip: maak zelf een gepersonaliseerde cadeaubon. Dat klinkt bijzonder cliché maar het is gewoon super fijn om te geven. Je kan kiezen voor één bon of er direct een bonnenboek van maken: samen koffie drinken, ontbijtje op bed, een dikke knuffel, een voetmassage, … De inhoud hangt af van de ontvanger maar zorg vooral dat de ontvanger een onvergetelijk moment met jou beleeft. Ben je niet erg creatief? Tijdens de feestdagen vind je in heel wat winkels voorgedrukte exemplaren, dus houd ogen open wanneer je gaat shoppen.

Bij deze sluit ik dit inspiratielijstje af maar binnenkort kom ik nog eens terug met cadeautjes specifiek voor gezinnen die reizen op het bovenste van hun verlanglijstje hebben staan. Heb je zelf nog een goeie tip, drop die dan zeker even in de reacties onder deze post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.