Selfmade

Een hoopje schattigheid in een kruippakje

babypakje kruippakje noshVoor u begint te lezen waarschuw ik u. Deze post bevat gigantisch veel foto’s. Ik doe hier namelijk een beetje aan babyspam. Kunt u het niet aan dan klikt u best nu weg. In alle andere gevolgen mag u meesmelten samen met mijn moederhart.

Het verborgen-reflux-verhaal zorgt hier wederom voor drukke en zware weken. De tijd om veel te naaien ontbreekt mij. En eerlijk, ook de goesting is echt nog niet wat het moet zijn. Maar als de nood het hoogst is, dan liggen er meer dan genoeg stofjes in mijn kast naar mij te lachen. Dus toen bleek dat Céleste uit haar eerste kleertjes groeit en al de rest nog veel te groot is, ging ik zelf aan de slag. Vandaag toon ik u een eerste resultaat, de rest ligt nog te wachten op de laatste afwerking. 

babypakje kruippakje nosh babypakje kruippakje nosh babypakje kruippakje noshOmdat baby’s niet bijzonder veel nodig hebben en het vooral gaat om lig-gemak (en ja natuurlijk ook om schattigheid), knipte ik wederom enkele kruippakjes. Weet je dat zij trouwens in het begin van haar leven alleen maar zelfgemaakte spulletjes heeft aangehad. Ik ben daar gigantisch trots op en vond het vooral heerlijk om haar te zien schitteren in prachtige stofjes. Dat die eerste pakjes nu al te klein zijn, vind ik wel zonde. Niet omwille van mijn naaitijd maar vooral omdat het ook een einde van een tijdperk aankondigt.

babypakje kruippakje nosh babypakje kruippakje nosh babypakje kruippakje nosh

Stofjes kiezen uit mijn gigantische voorraad was niet moeilijk. Weken voor ik moest bevallen waste ik enkele pareltjes van de nieuwste Nosh-collectie. Omdat ze uiteindelijk gewoon waren blijven liggen in mijn ‘waskot’, worden ze nu als eerste verwerkt. En tjah, ik kocht ze ook bijna allemaal in functie van Céleste.

Het kruippakje is er eentje op basis van dat van Kiind met hier en daar een aanpassing, zoals ik wel vaker doe. En omdat ik helemaal verliefd ben geworden op haarbandjes voor kindjes, naaide ik er eentje uit een restje stof. Manlief vindt dat ze ermee op een paasei lijkt maar ik smelt helemaal. Wat vinden jullie?

Als ik tussen de soep en de patatten en alle voedingen en huilbuien door, nog tijd vind, dan presenteer ik u heel snel de rest van de collectie. En anders moet u nog maar even mijn moeder-verhalen lezen en mijn Instagram-spam volgen.

Stof rechtstreeks gekocht bij Nosh

*Deze post kwam tot stand in samenwerking met Nosh


13 Comments

 • Reply
  Lies
  23 mei 2017 at 19:19

  Haha, typisch de commentaar van een man? 🙊 Ik vind het heel mooi en koddig!

 • Reply
  mamadammeke
  23 mei 2017 at 20:03

  Ooo tis keischoon! Mét haarband! Geen paasei!

 • Reply
  Kathleen (Maankindjes)
  23 mei 2017 at 20:25

  Oh, smelt! Kruippakjes zijn toch schattig, hè! Heel mooi!

 • Reply
  Virgie
  23 mei 2017 at 20:44

  Schattig paasei ? Mannen toch … ze is om op te eten 🙂

 • Reply
  Marjolein@flaflinko
  23 mei 2017 at 22:05

  Zeeer mooi!!! Spam gerust verder. Ik hoop dat de reflux snel onder controle is!

 • Reply
  Nietzomaarsaar
  23 mei 2017 at 22:29

  Ma zo mooi en dat haarbandje is geweldig!

 • Reply
  Carla
  23 mei 2017 at 22:38

  Tof stofje gekozen! Ik krijg geen kijk op die grote tut … maar als het lekker/goed is voor je dochter is het oke, hè!

 • Reply
  Lut
  24 mei 2017 at 01:27

  Ze lijkt zo op haar grote zus 😍 (En mannen en meisjeskleding 😂)

 • Reply
  Anna Maria
  24 mei 2017 at 19:01

  Hihi wat een schattigheid, ps die haarbandjes, ik snap ze stiekem nog niet al is het best wel schattig.

 • Reply
  Anneke
  24 mei 2017 at 20:54

  Yep, ik ben blijven lezen en heb ‘meegesmolten’. Mijn eierstokken zijn er nog net niet uitgesprongen 😀
  Mega mooi! En vooral die foto met de poep omhoog! Vond ik ook altijd zo schattig als zoonlief zo lag 🙂
  Oh, enneuh… wat kennen die venten daar nu van? Ze lijkt helemaal niet op een paasei! Heel stylish, zo’n haarbandje 😉

  • Reply
   Liesellove
   24 mei 2017 at 21:53

   ja baby’s met hun poep omhoog is gewoon altijd smelten 🙂

 • Reply
  Mamiecouture
  25 mei 2017 at 13:35

  Wat een dotje, en haarbandjes zijn zó schattig!
  Mag ik vragen welke aanpassingen je gedaan hebt aan het kruippakje?

 • Reply
  christine (creastine)
  3 juni 2017 at 14:45

  Amai, die foto’s!! Ik kan haast niet wachten, mijn eerste is nu onderweg dus ik ben volop aan het naaien. Momenteel ben ik ook bezig met het pakje van Kiind. Kan je ergens kort zeggen welke aanpassingen je deed? Momenteel kan ik namelijk nog niet aan-passen 🙂

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.