babypakje kruippakje noshVoor u begint te lezen waarschuw ik u. Deze post bevat gigantisch veel foto’s. Ik doe hier namelijk een beetje aan babyspam. Kunt u het niet aan dan klikt u best nu weg. In alle andere gevolgen mag u meesmelten samen met mijn moederhart.

Het verborgen-reflux-verhaal zorgt hier wederom voor drukke en zware weken. De tijd om veel te naaien ontbreekt mij. En eerlijk, ook de goesting is echt nog niet wat het moet zijn. Maar als de nood het hoogst is, dan liggen er meer dan genoeg stofjes in mijn kast naar mij te lachen. Dus toen bleek dat Céleste uit haar eerste kleertjes groeit en al de rest nog veel te groot is, ging ik zelf aan de slag. Vandaag toon ik u een eerste resultaat, de rest ligt nog te wachten op de laatste afwerking. 

babypakje kruippakje nosh babypakje kruippakje nosh babypakje kruippakje noshOmdat baby’s niet bijzonder veel nodig hebben en het vooral gaat om lig-gemak (en ja natuurlijk ook om schattigheid), knipte ik wederom enkele kruippakjes. Weet je dat zij trouwens in het begin van haar leven alleen maar zelfgemaakte spulletjes heeft aangehad. Ik ben daar gigantisch trots op en vond het vooral heerlijk om haar te zien schitteren in prachtige stofjes. Dat die eerste pakjes nu al te klein zijn, vind ik wel zonde. Niet omwille van mijn naaitijd maar vooral omdat het ook een einde van een tijdperk aankondigt.

babypakje kruippakje nosh babypakje kruippakje nosh babypakje kruippakje nosh

Stofjes kiezen uit mijn gigantische voorraad was niet moeilijk. Weken voor ik moest bevallen waste ik enkele pareltjes van de nieuwste Nosh-collectie. Omdat ze uiteindelijk gewoon waren blijven liggen in mijn ‘waskot’, worden ze nu als eerste verwerkt. En tjah, ik kocht ze ook bijna allemaal in functie van Céleste.

Het kruippakje is er eentje op basis van dat van Kiind met hier en daar een aanpassing, zoals ik wel vaker doe. En omdat ik helemaal verliefd ben geworden op haarbandjes voor kindjes, naaide ik er eentje uit een restje stof. Manlief vindt dat ze ermee op een paasei lijkt maar ik smelt helemaal. Wat vinden jullie?

Als ik tussen de soep en de patatten en alle voedingen en huilbuien door, nog tijd vind, dan presenteer ik u heel snel de rest van de collectie. En anders moet u nog maar even mijn moeder-verhalen lezen en mijn Instagram-spam volgen.

Stof rechtstreeks gekocht bij Nosh

*Deze post kwam tot stand in samenwerking met Nosh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 reacties

  1. Yep, ik ben blijven lezen en heb ‘meegesmolten’. Mijn eierstokken zijn er nog net niet uitgesprongen :D
    Mega mooi! En vooral die foto met de poep omhoog! Vond ik ook altijd zo schattig als zoonlief zo lag :)
    Oh, enneuh… wat kennen die venten daar nu van? Ze lijkt helemaal niet op een paasei! Heel stylish, zo’n haarbandje ;)

  2. Wat een dotje, en haarbandjes zijn zó schattig!
    Mag ik vragen welke aanpassingen je gedaan hebt aan het kruippakje?

  3. Amai, die foto’s!! Ik kan haast niet wachten, mijn eerste is nu onderweg dus ik ben volop aan het naaien. Momenteel ben ik ook bezig met het pakje van Kiind. Kan je ergens kort zeggen welke aanpassingen je deed? Momenteel kan ik namelijk nog niet aan-passen :)