Een ‘Jackie’ in de spotlights!

Hoera! De naaimachine staat hier niet meer te bestoffen. Ze werd in gang gezet naar aanleiding van een workshop bij Zonen 09. En daar kreeg ik terug ongelooflijk veel goesting om te naaien. Weliswaar met beperkte naaitijd nog want de dochter blijft sukkelen met haar gezondheid. 
Voor ik het nieuwe schoons toon, wil ik de laatste winterstukken nog tonen. Gigantisch na datum maar daarom niet minder content van het geproduceerde! 
Vorig jaar in november, naaide ik op een avond of 2 kleine uk haar winterjas. Ik gebruikte wat extra naadwaarde gezien de dikkere stoffen. Achteraf gezien was dit niet nodig maar nu zal ze twee seizoenen deugd hebben van haar jas! 
De jas wordt hier dagelijks gedragen en toch raakte hij maar niet gefotografeerd. Bij het brengen en halen naar de crèche was het meestal nog donker en op mooie momenten was Axelle eigenlijk altijd ziek. Foto’s nemen leek gewoon nooit een optie…
Maar we zijn wel content van de jas. Wederom een Jackie (die nu in zomerversie op de naaitafel ligt), gevoerd met heerlijke warme fleece. De buitenstof is een wolleke waar ik op slag verliefd op was. 

Bij deze kan ik binnenkort bloggen over nieuw lente- en zomergerief. Officieel ook meteen het einde van de blogstilte hier, of daar hopen we toch op! 😉 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

24 reacties

  1. Winter of niet, ik vind het altijd leuk om naaisels van anderen te zien, ook als het al in november is gemaakt en maar niet op de blog is geraakt.
    Heel veel beterschap voor Axelle, hopelijk zet de lente snel goed door zodat alle bacillen weg waaien!