Al weken krijg ik de vraag of we weten wat het geslacht is van baby drie. Al weken moet ik dan ook zeggen dat het helaas nog te vroeg is en het voor ons eigenlijk echt niet uitmaakt. Maar dat we het wel willen weten. Kwestie dat een voorbereid persoon er twee waard is hé. Zowel bij nummer één als nummer twee wist ik op voorhand te voorspellen wat het zou worden. Nu had ik echter geen flauw idee. Een vriendin van me stuurde me de Chinese jaarkalander door en daaruit bleek dat het een meisje wordt. Al klopte die kalender niet voor mijn middelste dus tjah geloofwaardigheid is nul komma nul, haha. 
It's a girl

Maar afgelopen vrijdag kregen we het verlossende nieuws. Want werkelijk bij zwangerschap nummer drie ben ik in alles zoveel ongeduldiger. Het liefst zou ik willen dat het al april is en dat kleine mensje in mijn armen ligt. Helaas, geduld is een schone gave! Maar soit blijkt dat die Chinezen toch nog gelijk krijgen. Ons kleine buikwonder is een meisje en daar zijn we heel erg blij mee.

 Ons kleine buikwonder is een meisje en daar zijn we heel erg blij mee.

Grote zus lijkt ook blij te zijn gezien ze al eventjes zegt dat het een meisje moet zijn. Al snapt ze nog niet altijd het concept van zus en baby. Afgelopen weekend werd ze kwaad: “Neen ik wil geen zus. Ik wil de baby die in mama haar buik zit.” Dus ondertussen spreken we over een babyzus en dat concept snapt ze beter. Ook zij is erg ongeduldig en wil eigenlijk dat zus er nu al is. En broer? Tjah, die heeft geen idee dat hij straks het middelste kind is. It's a girl

Omdat ik mezelf al enkele weken probeer te bedwingen in nieuwe dingen kopen (wat echt verschrikkelijk moeilijk is) naaide ik dit weekend dan ook maar haar eerste pakje. Een maatje 50 daar kruipt zeg ik u amper stof in. Eén keer knipperen met je ogen en het is af. Nu nog de vulling, die nog net ietsje langer moet rijpen dan iedereen eigenlijk wil. Oh, wat kijken wij uit naar April!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 reacties

  1. Oh hoe zalig! Ik blijf zo’n emotionele vod hé bij het lezen van dit soort posts (dank u, kindjes). Geniet zo hard van het zwanger zijn (ik deed dat toch), april zal er snel zijn… :-)

  2. Superdikke proficiat!
    Hier laat het geslacht van nummer 3 nog even op zich wachten. Na het lezen van je bericht dan maar onmiddellijk die Chinese kalender geraadpleegd.
    Als nieuwbakken naai-addict ging werd mijn aandacht natuurlijk getrokken naar dat leuke kruippakje. Zijn die knoopjes kamsnaps? En de boordjes? Tricot of boordstof?