Een monstertje op bestelling!

We voelen ons beter. 
Ons is Axelle en ik. 
Zij blijft nog last hebben van de reflux. Maar: buikligging + draagdoek = rust! 
Ik sliep eindelijk nog eens vijf uur. Geheel mijn eigen schuld dat ik moe ben want zij slaapt iedere nacht minstens vijf uur… 
Thank you lord! 😉
Als ik slaap en Axelle haar goed voelt, word ik een bezige bij… En deze bezige bij wou vandaag terug aan het naaien gaan… Het was alweer geleden van het zonnehoedje…  
Een tijd geleden kreeg ik de vraag om een geboorteknuffel te voorzien! Vier maand terug had ik nooit gedacht “op bestelling” iets te gaan naaien. En eerlijk: ik stress er wat op… Dat oordeel van de ander is nu echt belangrijk… Maar ik heb een marge en als zij het niet goed vindt, maak ik gewoon een ander beest! Tot ie perfect is… 
Op Pinterest vond ik een leuk monstertje, maar helaas zonder tutorial. Het voorbeeld werd goedgekeurd. Deze morgen tekende ik dus iets uit en stelde ik mijn eigen tutorial samen! Voor zij die ook een monstertje willen gaan maken, ik post hem snel, die tutorial! 

Verder heb ik allerlei projecten in mijn hoofd. Zou het daarmee zijn dat ik ’s nachts niet slaap? 😉 Een lijst om u tegen te zeggen! Stilaan verlies ik het overzicht maar zij bracht me op ideeën. Op Pinterest deed ik dat al een beetje maar het bijhouden op de blog lijkt mij een super idee! 
Ik moet ook stilaan gaan bekennen: ik ben verslaafd! 
Verslaafd aan Naaien! 
Verslaafd aan Stofjes kopen! 
Verslaafd aan Bloggen!
Verslaafd aan Bloglovin! 
Verslaafd aan Pinterest! 
Verslaafd aan … 
24 uur is dus echt niet genoeg… 
Liefs! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Comments

  1. Dat naaien…dat lukt wel mettertijd zunne 😉
    Schoon beest! Ik denk wel dat 't van den eerste keer goed zal zijn.
    PS… mail je me je adres eens door op khadetjes at gmail dot com?