Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Een nieuwe start, een vers begin

11 februari 2016

Een nieuwe start, een vers begin

11 februari 2016

Liesellove blog wordpressHet zit erop, die shop van ons! Vandaag deden we de allerlaatste pakjes naar de post. Er liggen nog wat bestellingen ter afhaling, maar ook dat is binnenkort allemaal weg. De garage wordt al ingepalmd door Axelle, die er een speelparadijs van maakt. Maar ook mama zal er een plaatsje opeisen: een eigen naairuimte/ruimte om nieuwe dromen en ideeën verder uit te werken.

Stilzitten, dat zit er hier dus niet in. Zo was de shop nog niet helemaal offline, of ik was al aan het bouwen aan iets nieuws. Met blijheid presenteer ik u dan ook mijn nieuwste blog-kindje! ‘t Is vooral een nieuwe start, een vers begin! De ‘oude’ content is hier logischerwijs terug te vinden want zoveel gaat er niet veranderen in dat bloggen, maar ik droomde al langer van een schone blog met rubriekjes en al. En eigenlijk ben ik ook wel een beetje een informatica-seut. *schaterlach*Dus ja, ik maakte de overstap naar WordPress. Lang heb ik daar over getwijfeld. Ook al kun je er zoveel schoons mee doen. Want tjah, ik vind de reacties op de berichten best belangrijk . Ik hoor echter van velen dat reageren op WordPress zo omslachtig is. En tjah, wat met die bloglovin-volgers dan? En wat met alle links op andere blogs? En wat… ?

Maar allé dat van dat reageren heb ik opgelost, zo simpel als bonjour zeggen! Ge kunt volledig anoniem reageren als je wil, geen verplichting om naam en website op te geven, laat staan om in te loggen. Aan dat bloglovin-gedoe wordt nog gewerkt. Ge zou dat simpel kunnen overzetten blijkbaar… helaas is dat tot op heden nog niet gelukt! Wil je mij zeker blijven volgen dan kan Liesellove natuurlijk helpen door gewoon eens opnieuw op het volgknopje te klikken! En als het goed gaat, worden alle volgers op een dag vlotjes overgezet van de oude naar de nieuwe blog, maar allé tot dan:

Follow Liesellove on Bloglovin

En wat betreft die links op andere blogs: ik zou het vré wijs vinden als ge dat voor mij zou aanpassen van http://liesellove.blogspot.be naar https://www.liesellove.be

Ikzelf werk nog aan de link-lijst want die kreeg ik niet mee geëxporteerd van blogger! Allemaal handmatig invoeren dus die handel maar allé binnenkort sta je er wel tussen en anders mail je mij maar!

Maar kijk, welkom om mijn vernieuwde blog! Benieuwd wat jullie ervan vinden? Vinden jullie het ok dat jullie moeten doorklikken om het volledige bericht te lezen en valt een reactie nalaten mee? Missen jullie nog iets en/of vinden jullie iets niet goed? Stuur het maar hieronder het www in! 😉

38 Comments

 • CarlaK 11 februari 2016 at 17:08

  Natuurlijk verhuizen we mee 🙂
  Ik zal dat reageren hier al eens testen , dat gaat vlotjes, no worries !

  • Liesellove 11 februari 2016 at 21:29

   Ik hoor daar toch velen over klagen, dus daar had ik wel wat stress voor… we zullen zien, in het slechtste geval verhuis ik terug naar blogger maar ik vermoed dat het wel goed komt 😉

 • Evy 11 februari 2016 at 17:12

  Mooi mooi mooi!

 • trijnewijn 11 februari 2016 at 17:14

  Vanaf nu hou ik de postbode in de gaten 😀
  Succes met je nieuwe blog-kindje, het ziet er alvast heel goed uit. En zoals je ziet lukt het ook om reacties achter te laten!

 • Kate Creatief 11 februari 2016 at 17:18

  Verhuis is gelukt, reactie ook. Veel succes met jullie nieuwe ideeën / uitdagingen.

 • Miss Pixie 11 februari 2016 at 17:20

  Het ziet er hier mooi uit <3
  De nieuwe url direct toevoegen aan mijn leeslijst op de blog si ^^

 • Inge 11 februari 2016 at 17:32

  Voilà, gewijzigd in Bloglovin!

 • Isabelle 11 februari 2016 at 17:43

  Ik ben ook wel fan van wordpress 😉
  En bij deze ben ik mee verhuisd.

 • Sarah | Petit Biscuit 11 februari 2016 at 18:01

  We zijn mee verhuisd naar je WordPress stekje. De nerd in mij laat weten dat het overzetten van Blogger naar WordPress best wel meevalt, hoor, maar het is even zoeken.

  • Liesellove 11 februari 2016 at 21:30

   haha, ik ben ook zo een beetje een nerd, zijn we dan samen “nerd-ig”? 😉

 • Silke 11 februari 2016 at 18:14

  Veel succes met de verse start 🙂 Dat reageren loopt hier vlot, ook hier ‘n wordpress fan, keep up the good work!

 • Sewbidoo 11 februari 2016 at 18:20

  Wat leuk zeg! Zo professioneel! Succes met dar overzet gedoe 😉

 • Tine 11 februari 2016 at 18:24

  Mooi hoor! Ik werk ook met wordpress en ben heel tevreden! Ik pas je link aan op m’n site en ik maak nog eens werk van die ‘pinit&makeit-button’ 😉

  • Liesellove 11 februari 2016 at 21:32

   super 🙂
   ge zijt alleszins goed bezig met de pinterest-uitdaging!
   misschien moet ik maar eens een grabbel-button maken 🙂
   en af en toe aan iedereens oren trekken zodat we 2016 kunnen uitdoen met heel veel realisaties van pins, en oh ja misschien moet ik dan ook wat meer mensen toevoegen op de map… nog veel werk dus 😉

 • Isabelle 11 februari 2016 at 21:05

  Super. Ik verhuis alvast mee.

 • Anoniem 11 februari 2016 at 22:17

  Zelfs mij is het gelukt ?? Ik volgde je al en ga dat zeker blijven doen ! Ik kijk al uit naar al jouw avonturen ?
  Gr
  An
  Aka jace did it!

  • Anoniem 11 februari 2016 at 22:40

   En het reageren lukt ??

 • Creastine 11 februari 2016 at 22:34

  Ik ben alvast mee verhuisd. Ik blijf je avonturen met plezier volgen.

 • With Love - by Eva 12 februari 2016 at 07:25

  Reacties op WordPress worden bij mij meestal in een vergeetput gegooid (als in: het grote WordPressmonster eet die op denk ik), dus dit is eens een testje 🙂 De nieuwe blog is in elk geval prachtig!

  • Anoniem 12 februari 2016 at 08:55

   You did it ?

  • An_nononsonsmoms 12 februari 2016 at 17:29

   Dat is waar jij komt bij mij soms ook bij de spam ?

 • Regina 12 februari 2016 at 08:50

  Dat komt hier wel goed zene, maar laat het weten wat er moeilijk was, want ben ook al een tijdje aan het twijfelen om over te schakelen 🙂
  Ziet er alvast heel mooi uit allemaal!
  Dat doorklikken vind ik een beetje vervelend, maar da’s misschien omdat ik dat niet gewoon ben? Ben nogal een gewoontedier 🙂

  • Liesellovd 12 februari 2016 at 08:56

   Daar twijfel ik nog over, over het doorklikken maar anderzijds als je wil reageren moet dat ook 🙂

 • BY JM 12 februari 2016 at 09:37

  En huppetee, ook mee verhuisd!

 • Tamara 12 februari 2016 at 10:19

  Mooi! Veel succes met de frisse start!

 • Joke Lamaire 12 februari 2016 at 11:59

  Ik verhuisde binnen wordpress: van een gratis naar een eigen domeinnaam. Dat BLOGLOVIN’ linken aan elkaar (dat iedereen overgezet wordt, is mij nog niet gelukt). Als je ‘t vindt, laat me maar weten. Ik ben niet zo’n IT-nerd (mijn lief dan gelukkig wel, dus als hij eens wat tijd over heeft laat ik hem die probleempjes oplossen 😉 ).

  Leuk geworden trouwens en succes met de nieuwe start (ik was trouwens blij met het verrassingspakketje dat ik bestelde: er zat een berenstofje bij, zeer passend voor mijn kleine Berrebeer).

  • Liesellove 12 februari 2016 at 12:40

   oh fijn dat je het goed vond 🙂 was voor ons best spannend zo al die pakjes samenstellen 🙂
   bij bloglovin kan je bij het overzicht van je blogs wijzigingen aanbrengen, als je daarop klikt kan je overzetten van de ene naar de andere, echter, hij doet het bij mij nog steeds niet, dus mailde ik naar bloglovin maar een antwoord, dat zal nog wel even duren

   • Liesellove 12 februari 2016 at 15:31

    Ik deed het net, die volgers verhuizen! Echt niet moeilijk

    je surft naar help.bloglovin.com en daar klik je de hulpvraag aan omtrent het verhuizen van je volgers als je een nieuw adres hebt! Je klikt bij je oude blog (als je beide blogs geclaimd zijn) op edit en dan kan je daar aanklikken om je volgers te verhuizen naar de juiste url (je moet blijkbaar wel echt een paar keer na één klikken tot hij in werking gaat of allé dat was toch hier zo!)
    succes 🙂

 • An_nononsonsmoms 12 februari 2016 at 17:33

  De wordpressers worden talrijker. Ik was er me helemaal niet van bewust dat reageren moeilijker zou zijn of zo. Hij ziet er op de iPhone iig heel aantrekkelijk uit. Goed gewerkt!

  • Liesellove 12 februari 2016 at 17:55

   ja, op wordpress moet je vaak of ingelogd zijn of je naam en al intypen, maar je kan dat eigenlijk heel makkelijk uitstellen zodat dat niet persé moet 🙂
   dat was de reden waarom ik niet eerder overgeschakeld ben, maar toen dacht ik dat kan nu toch echt niet dat je niet eenvoudig kan reageren… even opgezocht, et voilà 🙂 en met een spamfilter houd je toch de mottige dingen tegen 🙂

 • Catherine (MamC) 12 februari 2016 at 17:42

  Oogt veel frisser, ik ben fan! Veel success met de nieuwe blogstart!

  • Liesellove 12 februari 2016 at 17:56

   merci 🙂
   ik vind het ook, ben helemaal content 🙂

 • Sophie (Het Machien) 12 februari 2016 at 18:27

  Het ziet er in ieder geval keigoed uit! En WordPress is idd wat zoeken in het begin met dat gecompliceerd dashboard, maar eens je daar mee weg bent is dat heel plezant om mee te werken. Succes met de nieuwe start, geniet ervan 🙂

 • BIebie 12 februari 2016 at 19:30

  Terug een leuke site en ook hier blijven we volgen. En wat die wordpress betreft, ik werk er nu al 2 jaar mee en ben er heel tevreden van …

  veel succes met je nieuwe start … en vergeet niet te genieten van de vrij gekomen tijd …

 • Juffertje in het Groen 12 februari 2016 at 22:16

  Wat is je nieuwe webplekje leuk & mooi geworden! Bloglovin’ heb ik al aangepast, nu nog de linklijst op mijn blog aanpassen. ;0)

 • nobutterfly 13 februari 2016 at 22:29

  Mooi!

 • Chateligne Dupantalon 15 februari 2016 at 17:32

  Blijkbaar is het je toch gelukt, want ik ben helemaal vanzelf mee verhuisd, merk ik: deze post stond gewoon in mijn feed zoals steeds, zonder dat ik zelf iets ervoor deed.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×