Haltertop gloria Lotta Rok Emma & Mona IMG_0691Dezer dagen heb ik last van een naai-dipje. Uit alle stoffen die hier liggen kan ik maar moeilijk kiezen wat ik ga maken en een patroon kiezen gaat al even moeilijk. Nu ik alles heb opgeruimd heb ik gewoon teveel keus en dat werkt duidelijk niet inspirerend. Gelukkig zijn er vertrouwde, vaste waarden in de naaiwereld die al eens kunnen helpen om dat dipje te doorbreken. Daarom koos ik wederom voor de ‘Gloria rok‘ en werkte ik de outfit af door ook de ‘Gloria top‘ te naaien. 

Ik ben helemaal weg van de foto’s ook al zie je dat haar haartjes weer eens geknipt moeten worden en was ze niet het perfecte model. Ze ziet er gewoon zo een content kind uit, die goesting heeft om de wereld te verkennen. En geloof me, verkennen dat doet ze wel! IMG_0656Ik naaide dit alles vorige week dus wederom haalde ik mijn pin-doelstelling, al wordt het steeds moeilijker om daar op tijd over te bloggen! De gestreepte inspiratie haalde ik eveneens bij Emma & Mona. IMG_0663Alles zat heel snel in elkaar en liet mijn huidige liefde voor tricot alleen maar toenemen. Dat het nog van onder de machine zal rollen, daar moeten we niet over discussiëren… Alleen, ziet u wat ik zie? De zebra-stof bestaat uit willekeurige zebra’s dus er staan ook zebra’s op hun kop. Echter, geheel toevallig knipte ik zo dat er alleen omgekeerde zebra’s op de rok lijken te staan. Ik had misschien toch wat beter gekeken toen ik knipte… Maar ah, het is draagbaar en eigenlijk moet ik gewoon zeggen dat ik het zo bedoelde, haha! IMG_0637 IMG_0648 IMG_0654En, goed nieuws, want het naaien van deze projecten hielp me terug op gang. Stilaan krijg ik terug weer een overzicht en krijg ik vooral terug goesting en inspiratie om aan de slag te gaan. Snel meer dus…

Patroon Haltertop Gloria bij Emma & Mona
Patroon Lotta rok bij Emma & Mona
Gestreepte stof haltertop uit eigen voorraad
Zebra – tricot bij Stoffenkamer
Sandalen Gallucci bij Aap Noot Mies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 reacties

  1. Geweldige combinatie! En ik dacht net als Tamara ivm die zebra’s! Mijn schoonmoeder kocht vorig jaar een truitje met flamingo’s, die stonden ook allemaal op hun kop. Das gewoon het nieuwe Hip!!

  2. Ik zit ook even in een naai-dip… misschien omdat ik volop aan het schilderen ben. Een mens wil soms zoveel hé ;). Dit setje is wel helemaal top! Ik hou zo van die 2 patronen, ze passen super bij elkaar! Het rokje moet ik dringend ook eens proberen X