Een verse blog

Exact 1 jaar geleden brachten wij de laatste pakjes naar de post van onze webshop. Diezelfde dag lanceerden we ook een nieuwe blog op WordPress met een heel schone layout, al zeg ik het zelf. Tevreden waren we wel, maar sindsdien dachten we steeds na over een nieuwe layout. Tijd gaat snel en uiteindelijk besliste ik om jullie de nieuwe look te presenteren op de dag dat deze wordpress-blog 1 jaar wordt.

Ik was al een tijdje bezig met van allerlei dingen uitproberen en kwam uiteindelijk tot dit resultaat. Van al dat geprobeer kon u niks merken, want ik maakte daarvoor een subdomein aan. Gelijk de echten hé?!? Deze nacht was ik aan de laatste dingetjes bezig, want ik wou dat hier persé vandaag tonen. Het kopiëren van alle instellingen verliep deze morgen vlot. Al veranderde ik in mijn proefversie in CSS een aantal zaken. Die kopieerden niet mee. Dus in de loop van zal het design nog een beetje bijgewerkt worden.

U ligt daar allicht niet wakker van. Misschien zal u dat zelf niet eens merken. Maar in mijn hoofd wil ik dat alles perfect is. Ik ben dus erg benieuwd naar wat u ervan denkt? Het is strakker geworden en misschien ben je daar geen fan van. Maar mogelijks heb je wel nog tips? De categorieën moet ik nog verder in orde brengen maar dat komt deze week wel. Wat een grote vooruitgang is, is de regeermogelijkheid. U kan direct onder het bericht klikken op comments en zo dadelijk reageren. Niet meer naar boven scrollen of zoeken naar kweet niet wat…

Waarom ik dat belangrijk vind? Wel, dat is de reden dat ik blog. Die cijfers doen er allemaal niet zo toe, maar wel jullie reacties. En dat is het enige nadeel dat ik heb ondervonden bij de overschakeling naar wordpress. Dat het reageren niet meer zo vlotjes ging als in Blogger. Dus als ik er alles aan doe om het jullie makkelijk te maken om te reageren, doen jullie er dan alles aan om te reageren? Haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 reacties

  1. Awel he, dat heb je goed gedaan! Is er iets wat jij niet kan??! Supervrouw! Ik ben alvast fan van het “strakke” design hoor, heel erg mooi.

    1. Er is veel dat ik niet kan 😉 maar in mijn middelbaar deed ik informatica dus ik trek me aardig uit de slag 😉 het blog-design op zich kocht ik natuurlijk wel want om helemaal vanaf nul te beginnen, daar heb ik niet echt tijd voor! Maar ja wel handig als je alles dan zelf kan aanpassen 🙂

  2. Ik ben fan! Ik zou mijn blog graag ook zo netjes op orde hebben, maar de tijd en goesting ontbreken om mij erin te verdiepen 😉 Merci voor de reageer-makkelijkheid, dat weet ik te appreciëren!

  3. Ik vind het heel mooi, dat iets strakkere! Een beetje de stijl waar ik ook naartoe wil gaan, maar ik heb er gewoon de kennis niet voor…
    Goede smaak heb je! 😉