Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Een verse blog

11 februari 2017

Een verse blog

11 februari 2017

Exact 1 jaar geleden brachten wij de laatste pakjes naar de post van onze webshop. Diezelfde dag lanceerden we ook een nieuwe blog op WordPress met een heel schone layout, al zeg ik het zelf. Tevreden waren we wel, maar sindsdien dachten we steeds na over een nieuwe layout. Tijd gaat snel en uiteindelijk besliste ik om jullie de nieuwe look te presenteren op de dag dat deze wordpress-blog 1 jaar wordt.

Ik was al een tijdje bezig met van allerlei dingen uitproberen en kwam uiteindelijk tot dit resultaat. Van al dat geprobeer kon u niks merken, want ik maakte daarvoor een subdomein aan. Gelijk de echten hé?!? Deze nacht was ik aan de laatste dingetjes bezig, want ik wou dat hier persé vandaag tonen. Het kopiëren van alle instellingen verliep deze morgen vlot. Al veranderde ik in mijn proefversie in CSS een aantal zaken. Die kopieerden niet mee. Dus in de loop van zal het design nog een beetje bijgewerkt worden.

U ligt daar allicht niet wakker van. Misschien zal u dat zelf niet eens merken. Maar in mijn hoofd wil ik dat alles perfect is. Ik ben dus erg benieuwd naar wat u ervan denkt? Het is strakker geworden en misschien ben je daar geen fan van. Maar mogelijks heb je wel nog tips? De categorieën moet ik nog verder in orde brengen maar dat komt deze week wel. Wat een grote vooruitgang is, is de regeermogelijkheid. U kan direct onder het bericht klikken op comments en zo dadelijk reageren. Niet meer naar boven scrollen of zoeken naar kweet niet wat…

Waarom ik dat belangrijk vind? Wel, dat is de reden dat ik blog. Die cijfers doen er allemaal niet zo toe, maar wel jullie reacties. En dat is het enige nadeel dat ik heb ondervonden bij de overschakeling naar wordpress. Dat het reageren niet meer zo vlotjes ging als in Blogger. Dus als ik er alles aan doe om het jullie makkelijk te maken om te reageren, doen jullie er dan alles aan om te reageren? Haha!

18 Comments

 • Marjolein 11 februari 2017 at 14:26

  Lookin’ good !

 • Mamavantweeblog 11 februari 2017 at 21:04

  Heel mooi! Ik wou dat ik ook zo” skills had Haha!

 • Wikkelgatjes 11 februari 2017 at 21:45

  Mooi zo! ❤️

 • Lottes Anekdotes 11 februari 2017 at 21:51

  Ik vind het wel mooi, dat strakke 🙂 Ik kies zelf altijd voor meer kleur, maar ik kan het bij anderen wel altijd appreciëren.

  • Liesellove 11 februari 2017 at 22:13

   Kleur vind ik ook heel tof maar voor mezelf graag altijd wat soberder 🙂

 • Marieke 11 februari 2017 at 22:51

  Heel mooi! Het oogt heerlijk rustig! En ook al reageer ik niet altijd, ik lees nog steeds even graag hier!

 • Silke 12 februari 2017 at 07:21

  Awel he, dat heb je goed gedaan! Is er iets wat jij niet kan??! Supervrouw! Ik ben alvast fan van het “strakke” design hoor, heel erg mooi.

  • Liesellove 12 februari 2017 at 09:42

   Er is veel dat ik niet kan 😉 maar in mijn middelbaar deed ik informatica dus ik trek me aardig uit de slag 😉 het blog-design op zich kocht ik natuurlijk wel want om helemaal vanaf nul te beginnen, daar heb ik niet echt tijd voor! Maar ja wel handig als je alles dan zelf kan aanpassen 🙂

 • withlovebyeva 12 februari 2017 at 10:44

  Ik ben fan! Ik zou mijn blog graag ook zo netjes op orde hebben, maar de tijd en goesting ontbreken om mij erin te verdiepen 😉 Merci voor de reageer-makkelijkheid, dat weet ik te appreciëren!

  • Liesellove 12 februari 2017 at 11:16

   als het nodig is help ik je daar wel graag bij hoor 🙂 ik pruts daar graag mee dus ik wil dat zeker voor je doen 😉

  • Liesellove 12 februari 2017 at 11:17

   en ik had trouwens u steeds in gedachten bij de reageermogelijkheid 😉

 • Not Your Typical Housewives 13 februari 2017 at 18:09

  Het is een heel fijn en classy design geworden! Misschien mis ik nog ergens een persoonlijke toets, iets dat jou typeert! Maar dat ben ik dan weer… proficiat!

  • Liesellove 13 februari 2017 at 20:45

   Wat me typeert zit in mijn blogverhalen he 😉

 • saar 13 februari 2017 at 19:49

  Heel mooi! Jammer genoeg ook minder makkelijk om te commenten op mijn blog.

  • Liesellove 13 februari 2017 at 21:32

   ja, vervelend hé… één van de hoofdredenen voor mij om uiteindelijk te veranderen

 • Sofie @WenSJe 17 februari 2017 at 09:55

  Ook hier grote fan van de nieuwe look! Echt sjiek gedaan!

 • Anneke 22 februari 2017 at 22:52

  Ik vind het heel mooi, dat iets strakkere! Een beetje de stijl waar ik ook naartoe wil gaan, maar ik heb er gewoon de kennis niet voor…
  Goede smaak heb je! 😉

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×