Twee weken geleden werkte ik mijn laatste Tinny-Jurk af. Daarna volgden nog enkele kleine naai-werkjes maar niets van dat alles raakte op de blog gezien koning virus zijn intrede deed in ons leven. Axelle, Baptiste en ik waren afwisselend ziek tot doodziek. Vandaag vergezel ik mijn kleine man, die nog steeds in het ziekenhuis ligt. Als hij rust, rust ik mee. Ook bij mij blijven de virussen hoogtij vieren met wederom een nieuwe opstoot van snot en slijm.Tinny Dress Straight Grain LieselloveToch deel ik graag met jullie de aan-foto’s van die nieuwe jurk. De vrolijkheid die de foto’s uitstralen geven mij energie en hoop dat het binnenkort helemaal goed komt: met ons maar ook met de zomer, die nu echt wel mag komen. Tinny Dress Straight Grain LieselloveTinny Dress Straight Grain LieselloveTinny Dress Straight Grain LieselloveIk koos voor eenvoud in zowel de stof als de uitvoering van het patroon. Maar geschiedenis leert ons dat eenvoud siert en wederom valt daar eigenlijk niet over te discussiëren, ofwel soms?

Foto’s werden gemaakt voor de muur die Axelle uitkoos. Ergens anders was absoluut geen optie. Bovendien vond ze het nodig haar handjes op de rug te houden… Tinny Dress Straight Grain Liesellove Tinny Dress Straight Grain LieselloveTinny Dress Straight Grain LieselloveAl wou ze wel heel even uit die pose komen om handjes te zwaaien naar haar broertje. De liefde voor hem is bijzonder groot dus die truc werkt momenteel altijd. Alle andere, zoals doe eens een leeuw na of een beer, die heeft ze door. Bijgevolg blijft ze staan zoals ze staat, en daarmee moet je het dus maar doen.
Tinny Dress Straight Grain LieselloveZag je trouwens haar staartje? Werkelijk, hoe lang hebben we daar niet voor moeten sparen? Ok, het is begod nog geen weelderige bos maar oh wat is mama blij met dat mini-palmboompje.

Patroon: Tinny Dress – Straight Grain Patterns
Stof uit eigen voorraad
Kniekousen bij Kousen & Karton
Cardigan bij Fred & Ginger
Schoenen bij Aap Noot Mies – Gent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 reacties

  1. Veel beterschap! En ik kan je geruststellen: ik heb bijna 3j lang gedacht dat ons Aube geen haar zou krijgen :D En nu, bijna 6 zijnde, komt het tot halverwege haar rug, met alle gevechten vandien! Laat het gewoon op tijd eens ‘bijknippen’… het werkt echt.

  2. Ik geniet steeds weer van jouw posts! En die Axelle heeft een stevig karaktertje he! Zalig. Dat zal haar later veel helpen, maar is nu voor jullie wss soms wel even tanden bijten. Leuk jurkje weer!

  3. Mooi hoor … in mijn begin naaiperiode koos ik alleen maar stofjes met prints en meer prints. En veel van die stofjes ‘liggen’ er nog steeds. Nog steeds vind ik ze prachtig … maar dit, mooi hoor!! :-)

    Veel beterschap daar nog!

  4. Heel veel goeie moed met de zieke kindjes!!! Dat is echt nodig, moed houden, ik weet er alles van met 3 kleine bengeltjes thuis. Proficiat met het staartje, en met het kleedje want het is inderdaad prachtig!

  5. oh zeg, niet leuk van al die ziektes en zo!! Ik hoop dat het gauw betert, amai!! Verzorg jezelf maar goed, en de kids ook! Axelle ziet er idd alvast heerlijk schattig uit, ik geloof graag dat deze foto’s je energie geven! Dat staartje, hihi, zo schattig! En ze koos de perfecte muur, de foto’s zien er perfect gestyled uit!

  6. Geweldige foto’s! Die kleine mini mensjes hebbe toch steeds zo’n duidelijke mening :-) Maar ze heeft gelijk! Tis een mooie muur en ook haar armen op haar rug staan haar goed ;-)
    Hopelijk hebben jullie ondertussen de virussen overwonnen en kunnen jullie samen gaan genieten van de vakantie met (hopelijk) veel zon!