Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Eenvoudig is ook schoon!

5 juni 2015

Eenvoudig is ook schoon!

5 juni 2015
Het was hier al enkele dagen stil, toch wat betreft het naaien. Maar ik kan u gerust stellen, de naaimachine krijgt hier geen rust. Hij heeft zelfs dringend eens een onderhoud nodig en zelfs die rust is hem niet gegund. 
EΓ©n van mijn laatste creaties mislukte, zo erg dat bloggen zelfs geen optie is. Best spijtig want ik koos een duur stofje uit. Maar er is nog een restje dus u krijgt wel nog iets te zien… 
Tijdens het heerlijke warme weer van gisteren kroop ik opnieuw achter de naaimachine. U verklaart mij misschien gek maar als zwangere moet ik toch niet al te lang in die zon gaan zitten. Bovendien koos ik voor een projectje dat op drie kwartier inéén zit. 
It took a while to post something new here but one of my latest creations failed. Yesterday, when the weather was good, I crawled back behind the sewing machine. I chose a little project that is so easy to make. 

Over die drie kwartier gesproken. In mijn beginnerstijd deed ik daar net iets langer over. Heerlijk om te merken dat er toch evolutie op de boel zit. πŸ˜‰ 

Net zoals hier koos ik voor een stofje met digitale print. De kleuren zijn zo mooi en de stof is heerlijk om te verwerken en te dragen (moeilijk vlekjes op te spotten en moeilijk te kreuken). De stof heet Intens Flowers en dat is dus niet zo verbazingwekkend! 
I worked again with a beautiful digital fabric called ‘Intens Flowers.’ You can see why… 

Toen madam terug kwam van de crΓ¨che trok ik het kleedje onmiddellijk aan. Het aan-resultaat vind ik nog geslaagder. Bijgevolg een gelukkige mama die ook nog een “klein” cadeautje had voorzien. Onmiddellijk uittesten kon nog niet, wegens gebrek aan zand. Maar een peuter die vindt daar wel iets op… 
When day garden was finished, Axelle tried her new dress and her new toy… Without water and sand but hey, a toddler don’t need much… πŸ˜‰

 Een emmer en keitjes, meer heeft dit kind niet nodig…

Patroon: A-lijntje maat 92

27 Comments

 • Mieke Jansen 5 juni 2015 at 06:50

  Inderdaad, wat een prachtig stofje! Axelle straalt πŸ™‚

 • Leuke Wereld 5 juni 2015 at 06:52

  Ik hou ook zo van die simpele kleedjes, mooi gedaan! En knappe Axelle πŸ˜‰

 • Mimamellie 5 juni 2015 at 06:58

  Mooi klein moppie! Hij staat haar prachtig! Enne..ik zou geen zand gaan halen hoor, haha..scheelt hoop rommel in huis..en de steentjes doen t al goed zo te zien πŸ˜‰

  • Liesellove 5 juni 2015 at 07:37

   oh ik neem het er graag bij, ze speelt daar zo graag mee πŸ™‚

 • gerhildemaakt 5 juni 2015 at 07:27

  Mooi gemaakt!

 • Jos 5 juni 2015 at 07:37

  Twee schatjes, je dochter en het jurkje!

 • De wereld van Sofie (Jade or) 5 juni 2015 at 08:03

  Eenvoud siert! Knap kleedje en nog knappere dochter πŸ™‚

 • Cathy 5 juni 2015 at 08:12

  Ik ben fan van eenvoudige kleedjes…zeer mooi !

 • + 2 = 5 5 juni 2015 at 08:53

  Prachtig, die kleuren! En drie kwartier, wow! Welk patroontje is het?

  • Liesellove 6 juni 2015 at 05:11

   Het is een eenvoudig A-lijntje! Geen specifiek patroon. πŸ™‚ Je hebt er zowel gratis als betalende! πŸ™‚

 • JoChapeau 5 juni 2015 at 08:54

  En vandaag water in plaats van keitjes … dat wordt genieten ! Heerlijk jurkje !

  • Liesellove 6 juni 2015 at 05:12

   Het werd water en zand! Het kind vond dat heerlijk πŸ™‚

 • With love - by Eva 5 juni 2015 at 09:56

  Uitbundige stoffen hebben geen ingewikkelde modelletjes nodig hΓ©!

  • Liesellove 6 juni 2015 at 05:12

   Inderdaad niet πŸ™‚ en toch altijd een hele vrolijkheid als je kan merken dat een stofje de perfecte uitstraling krijgt als het verwerkt is πŸ™‚ ik ben zoooooo happy met deze πŸ˜‰

 • Lieve 5 juni 2015 at 09:59

  Zo zomer, zo schattig!

 • Bakdame 5 juni 2015 at 10:35

  ja zusje het is weer een prachtig kleedje!
  en Axelle straalt echt wel….blij dat ik haar morgen zal terug zien!
  x

 • Saskia Vandenbroeck 5 juni 2015 at 10:59

  Heel herkenbaar dat van dat onderhoud maar geen tijd daarvoor! Daarom dat ik mijn machine voor onze vakantie binnenbreng, heb ik em weer terug als we terug zijn (al moet ik daar nog niet aan denken) πŸ™‚

  • Liesellove 6 juni 2015 at 05:13

   Hier plan ik dat te doen als ik net bevallen ben πŸ˜‰

 • lielebeesje 5 juni 2015 at 11:16

  Supermooi!
  En vullen met water, dat badje!

 • wendy blomme 5 juni 2015 at 13:41

  De beschrijving van dat stofje klinkt als een godsgeschenk πŸ™‚ Leuk jurkje en dat in een recordtijd! Ook hier draait de machine op volle toeren gezien we als zwangere vrouw zijnde de zonne-uurtjes een beetje moeten beperken… Al vermoed ik dat als je effectieve naaitijd hoger is dan het bloggehalte ervan, dat dat misschien wat te maken heeft met doopsuikerzaken? Zo is het hier althans πŸ™‚

  • Liesellove 6 juni 2015 at 05:14

   Doopsuiker zijn we nog niet aan bezig maar dat komt! Ik slaag er vooral niet in om op tijd foto's te nemen van mijn creaties waardoor het bloggen soms wat vertraging oploopt. Bij jouw lukt dat gelijk wel als ik zie wat er allemaal verschijnt, ik heb nog wat inhaal-leeswerk πŸ˜‰

 • Seija Metime 6 juni 2015 at 06:06

  De kleuren spatten van het scherm. Een vrolijk zomer jurkje.

 • Marie-Paule Gyselen 6 juni 2015 at 07:35

  Stralende meid in een mooi jurkje!

 • Fruits De MΓ¨re 6 juni 2015 at 15:40

  Zalig stofje!
  Op 3 kwartier zou het mij niet lukken, maar ik denk dat ik een heel trage ben in vergelijking met de meesten :-/

  • Liesellove 7 juni 2015 at 05:23

   Meestal ben ik ook niet zo snel hoor πŸ™‚ deze is gewoon routine geworden πŸ™‚

 • hilde@home 6 juni 2015 at 21:18

  Eenvoudig en superschoon!!! Een tip, hou het misschien zo lang mogelijk bij de keitjes, dat bespaart je wat zandstraten binnen πŸ˜‰

  • Liesellove 7 juni 2015 at 05:23

   Helaas, er zit al zand in πŸ˜‰ maar ah het kind is er zo gelukkig mee πŸ™‚

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×