Het was hier al enkele dagen stil, toch wat betreft het naaien. Maar ik kan u gerust stellen, de naaimachine krijgt hier geen rust. Hij heeft zelfs dringend eens een onderhoud nodig en zelfs die rust is hem niet gegund. 
Eén van mijn laatste creaties mislukte, zo erg dat bloggen zelfs geen optie is. Best spijtig want ik koos een duur stofje uit. Maar er is nog een restje dus u krijgt wel nog iets te zien… 
Tijdens het heerlijke warme weer van gisteren kroop ik opnieuw achter de naaimachine. U verklaart mij misschien gek maar als zwangere moet ik toch niet al te lang in die zon gaan zitten. Bovendien koos ik voor een projectje dat op drie kwartier inéén zit. 
It took a while to post something new here but one of my latest creations failed. Yesterday, when the weather was good, I crawled back behind the sewing machine. I chose a little project that is so easy to make. 
Over die drie kwartier gesproken. In mijn beginnerstijd deed ik daar net iets langer over. Heerlijk om te merken dat er toch evolutie op de boel zit. ;-) 
Net zoals hier koos ik voor een stofje met digitale print. De kleuren zijn zo mooi en de stof is heerlijk om te verwerken en te dragen (moeilijk vlekjes op te spotten en moeilijk te kreuken). De stof heet Intens Flowers en dat is dus niet zo verbazingwekkend! 
I worked again with a beautiful digital fabric called ‘Intens Flowers.’ You can see why… 

Toen madam terug kwam van de crèche trok ik het kleedje onmiddellijk aan. Het aan-resultaat vind ik nog geslaagder. Bijgevolg een gelukkige mama die ook nog een “klein” cadeautje had voorzien. Onmiddellijk uittesten kon nog niet, wegens gebrek aan zand. Maar een peuter die vindt daar wel iets op… 
When day garden was finished, Axelle tried her new dress and her new toy… Without water and sand but hey, a toddler don’t need much… ;-)

 Een emmer en keitjes, meer heeft dit kind niet nodig…

Patroon: A-lijntje maat 92

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

27 reacties

  1. Mooi klein moppie! Hij staat haar prachtig! Enne..ik zou geen zand gaan halen hoor, haha..scheelt hoop rommel in huis..en de steentjes doen t al goed zo te zien ;)

    1. Inderdaad niet :-) en toch altijd een hele vrolijkheid als je kan merken dat een stofje de perfecte uitstraling krijgt als het verwerkt is :-) ik ben zoooooo happy met deze ;-)

  2. Heel herkenbaar dat van dat onderhoud maar geen tijd daarvoor! Daarom dat ik mijn machine voor onze vakantie binnenbreng, heb ik em weer terug als we terug zijn (al moet ik daar nog niet aan denken) :-)

  3. De beschrijving van dat stofje klinkt als een godsgeschenk :-) Leuk jurkje en dat in een recordtijd! Ook hier draait de machine op volle toeren gezien we als zwangere vrouw zijnde de zonne-uurtjes een beetje moeten beperken… Al vermoed ik dat als je effectieve naaitijd hoger is dan het bloggehalte ervan, dat dat misschien wat te maken heeft met doopsuikerzaken? Zo is het hier althans :-)

    1. Doopsuiker zijn we nog niet aan bezig maar dat komt! Ik slaag er vooral niet in om op tijd foto's te nemen van mijn creaties waardoor het bloggen soms wat vertraging oploopt. Bij jouw lukt dat gelijk wel als ik zie wat er allemaal verschijnt, ik heb nog wat inhaal-leeswerk ;-)