Net voor onze vakantie en net in mijn eigenste geïmproviseerde KCW mocht ik haar babyjurkje ‘Grace’ in avant première testen. Gretig ging ik aan de slag, een middagje later schreef ik mijn bevindingen al neer, vol enthousiasme. Emme & Mona voorziet namelijk altijd geweldige patroontjes.
Ik ben helemaal opgetogen over deze Emma & Mona jurk. De combinatie van patroon en stof zijn perfect, al zeg ik het zelf.  De mouwtjes geven een extra speels en schattig effect. Bovendien vraagt dat extra detail amper extra naaiwerk. Win-win dus!
Ik naaide de grootste maat en kon vol blijheid ontdekken dat Axelle deze nog de hele zomer zal kunnen dragen. En vooral: Axelle past nog in een babyjurkje… ;-)
Emma & mona
Emma & mona
Binnenkort kan iedereen met dit patroontje aan de slag. Tot dan kunnen jullie verlekkeren op al het moois dat nog zal passeren in deze jurk…
 
Foto’s werden genomen in Zwitserland, geheel toevallig kwamen we enkele beelden van koeien tegen. Axelle was net zoals hier dolenthousiast! Al moeten we haar steeds uitleggen dat het geen paardjes maar koeien zijn… ;-)
 
Patroon: Babyjurk ‘Grace’ bij Emma & Mona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 reacties

  1. Ik vind je stofkeuze altijd zo verrassend. Als ik het stofje zo zou zien zou ik het nooit kopen, maar als jij het dan in een jurk hebt veranderd denk ik: he die wil ik ook! Super leuke Grace.