Velen zagen af en toe als eens een sneak preview… Stofjes die hier sinds januari geleverd worden en het hart sneller doen slaan! Omdat we kwaliteit belangrijk vinden, duurde het nog tot nu om online te gaan. Maar vandaag stel ik u met trots voor:

http://www.liesellove.be

De webshop voor stoffen, fournituren en ander leuks!

Nu al een leuk & ruim aanbod van stoffen, paspel, bias, elastiek, naaigaren van Gütermann, flockfolie etc. Maar ons assortiment stoffen wordt in de komende periode nog uitgebreid! En natuurlijk vieren we feest met een kortingsacties van 5% en de kans om jouw aankoopbedrag terug te winnen!
Ik hoop jullie allen te mogen verwelkomen op onze webshop!
Liefs!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

29 reacties

  1. ohhh wat spannend! Gefeliciteerd en ik ga meteen een kijkje nemen! En ik zie jou en je stoffen morgen natuurlijk :-)
    Succes met je winkeltje!

  2. Hoe geniet je van de kortingsactie?
    FYI op mijn tablet kan ik niet van pagina naar pagina gaan in de stoffen categorie. Ik kan enkel p 1 tem 3 en dan p 6 zien.
    Groetjes

    1. Margot, je geniet van de actie door bij het afronden van je bestelling happyliesellove toe te voegen. (Ik heb het nu voor jouw aangepast.) I.v.m. het probleem op je tablet stuurde ik je een mailtje. Beginnersfoutjes… Maar heel lief dat je het laat weten, zo kan ik het oplossen! :-)