• Conversatie Axelle Mama ik wil ook zo kunnen zwemmen
 • De thebirthposter hebben nog geen plaats in ons huisje want
 • WIN Ik ga op reis en ik neem mee kleren
 • BIRTHDAY GIRL Dat heb je dan wanneer je verjaart op
 • Grote vakantie dat is weg gejaagdheid weg met de wekker
 • Onlangs vroeg iemand op bezoek mij of ik dat ben
 • Ergens in die drukte besloot ik dat ik uit de
 • Hoe zomeravonden er standaard bij kinderen moeten uitzien

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

En dan is er een top 10…

26 december 2013

En dan is er een top 10…

26 december 2013
U ziet ze overal passeren: de lijstjes van beste berichten, beste apps, beste webwinkels etc. van dit jaar. Omdat we als mens toch een beetje kuddedieren zijn, laat ik mij ook even helemaal gaan! Een top 10 van de meest gelezen Lieselloveberichten van dit jaar!
Het zal u niet verbazen dat een blogbericht over het weggeven van Stofjes op nummer 1 staat! Maar liefst 1448 keer werd dat bericht gelezen. 
Het blogbericht feest was goed voor 900 oogjes en kaapt zo plaats 2 weg! Mensen zijn duidelijk dol op gratis stofjes! Meer van dat in 2014? 
In november lanceerde ik een berichtje waarin ik om hulp vroeg. Nooit gedacht dat ik zoveel reacties zou krijgen! Hartverwarmend! Deze staat dan ook op nummer 3 met 860 lezers. 
Nummer 4, met 836 geïnteresseerde oogjes, is bestemd voor het bericht over Axelle haar doopsuiker (waar ik erg lang aan gewerkt heb!) 
Op nummer 5, totaal onverwacht, met 799 lezers de blog over mijn zelfgemaakte cape. En nummer 6 is gelijkaardig, met 646 lezers: het bericht over mijn zelfgemaakte jurk. Ik vind dit zelf best grappig, want op beide creaties ben ik niet echt trots. Maar blijkbaar houden jullie van mijn mismaaksels! 😉 
Nummer 7 dan maar: deze gaat over de KCW, dag twee! 613 mensen waren hierin geïnteresseerd! Volgende keer probeer ik zeker terug mee te doen! 
De jurk waar ik tot nu toe het meest trots op ben kaapt plaats nummer 8 weg! 577 keer aangeklikt! 
1 december hielpen jullie mij mee kiezen met mijn nieuwe logo (waar ik binnenkort nog een berichtje over schrijf.) 490 keer gelezen en heel wat hulp gekregen! Goed voor plaats nummer 9. 
En nummertje 10 gaat naar het bericht over vuile poepjes! Dit bericht zou nog meer gelezen moeten worden aangezien het over de gezondheid van onze kinders gaat! Wie weet via deze weg nog wat kliks meer… Het zijn er 487, laten we dat verdubbelen! 
Voila, mijn eerste top 10 lijstje! Ik heb de smaak te pakken en berichten met lijstjes zullen dus nog volgen! U weze gewaarschuwd! 
Gegroet! 

1 Comment

 • Jenneke van Maurik 30 december 2013 at 11:01

  lid no 194 meldt zich 🙂 mijn profiel daar toont helaas nog de oude hihi
  via FB hier beland en ik ga je zoveel mogenlijk volgen
  leuk zo een top 10
  liefs jenneke
  http://creaties-jenneke.blogspot.nl/

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×