Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

En dan is het voorbij…

7 februari 2016

En dan is het voorbij…

7 februari 2016
Gisteren was het eindelijk zo ver, na een goeie twee maand uitverkopen, sloten we de deuren van onze webshop. Sinds de beslissing om ermee te stoppen, telde ik af naar dit moment, maar nu het effectief zo is, is het met mixed feelings. Blij en opgelucht, dat we toch zo snel van onze gigantische voorraad af raakten, verdriet omdat we iets stop zetten dat we met hart en ziel deden. Ik moet misschien niet zagen. Want uiteindelijk, wij kozen zelf om een punt te zetten achter onze webshop. Dus waarom een steek van pijn voelen in je hart?
Maar ‘t is nu eenmaal zo: kiezen is altijd een beetje verliezen. Oké, het is op een manier winnen, maar dit weekend kan ik daar toch even niet zo naar kijken. ‘t Zal wennen zijn, niet meer 24 uur op 24 uur bezig zijn met de shop, niet continu mails checken en klanten tevreden stellen maar ook niet meer als eerste nieuwe collecties ontdekken en hartje ophalen bij nieuwe leveringen.
Anderzijds:geen rekening moeten houden met klanten die aan de deur staan, geen honderden mails te beantwoorden en geen telefoons meer op vreemdste uren van de dag…  (Want echt waar, om 7 uur ‘s morgens of 23 uur ‘s avonds durven wij soms wel eens in bed te liggen.) In de plaats, tijd om voor ons gezin te zorgen, gezond te koken, spontaan leuke dingen te doen en zoveel meer!
We leerden uit dit avontuur dat we in staat zijn iets moois op te bouwen, ons eigen ding kunnen doen en ons kunnen onderscheiden van anderen maar ook dat tijd kostbaar is en dat net die tijd zo waardevol is.
Tijd die we nodig hebben om goeie ouders te kunnen zijn, maar ook om een goeie partner te kunnen zijn, net zoals een goeie dochter/zoon, een goeie vriend of een goeie werknemer. Dus tjah, het doet pijn, en dat zal nog eventjes zo zijn, maar het is goed zo!

19 Comments

 • Marieke - Unique Marieke 7 februari 2016 at 19:24

  Bedankt voor de leuke tijd in de webshop! Bedankt voor die glimlach bij elke bestelling! Bedankt voor die leuke commentaar op foto's… Bedankt voor alles ❤️ Jullie hebben dit super gedaan!

  Geniet van de tijd die nu gaat komen, geniet van elkaar en geniet van je fantastische kids!

  Het is je van harte gegund! ?

 • Naaistaart 7 februari 2016 at 19:43

  Kiezen is inderdaad verliezen, maar niet kiezen is vaak nog meer verliezen, dus kop op, je weet waarom je het deed en het mag nu effe pijn doen, alles komt goed!!

 • nectarofjoy.com 7 februari 2016 at 20:41

  Ik denk niet dat je iets verliest als je durft kiezen. In mijn ogen verlies je pas als je niet durft te kiezen. Als je bang bent om keuzes te maken, uit schrik om iets te missen/verliezen. Jij en je man zijn echt wel winnaars. Mensen die durven kiezen en gaan voor wat zij belangrijk vinden.
  Proficiat en heel veel succes!!!
  Liefs, Veerle

 • Barbara 7 februari 2016 at 21:22

  Wow, dit klinkt idd raar, dat het nu echt gedaan is… En dat zelfs voor mij, en ik liep zeker je deur niet plat, bij wijze van spreken. Maar toch, je was zeker en vast een begrip en geheel uniek, en daar lag je heel trots op zijn. Ook al was dit jullie eigen beslissing, dan nog kan dat met pijn in het hart zijn he! Die mixen feelings mogen er ook gewoon zijn, dat hoort erbij. Kiezen is verliezen, en dat doet verdriet soms. Maar binnen afzienbare tijd ga je opnieuw voelen dat dit de goeie beslissing was, en gaan er andere dingen op je weg komen. Andere dingen, waar jullie vast en zeker ook helemaal jullie eigen oad in zullen zoeken en vinden! Dikke knuffel!

 • Paspelpoezen 7 februari 2016 at 21:27

  Het zou pas raar zijn, als je er geen hartzeer van had. Koester je pareltje maar, iets waar je trots op mag blijven. Durven kiezen, is dapper. An x

 • Mumendemiekes 7 februari 2016 at 21:59

  Geniet van de herinneringen, beleef mooie momenten en enjoy your free time ?

 • Twee emmerkes water 8 februari 2016 at 06:58

  hou vast aan alles wat je in de plaats krijgt 😉

 • Karolien Lefever 8 februari 2016 at 07:42

  Je zult op dit avontuur met een glimlach kunnen terugdenken en met een glimlach naar je kindjes kunnen kijken, omdat je nu wat meer tijd hebt om er echt van te genieten!

 • Jozefien 8 februari 2016 at 08:57

  Oh, de gevoelens die je beschrijft…
  Het is precies het verhaal van mijn eerste liefje.
  De hormonen en adrenaline die door je lijf razen als vijftienjarige.
  Niet meer kunnen eten, niet meer kunnen slapen, alleen maar een glimlach op je gezicht.
  Om na een tijdje te beseffen dat hij de ware niet is. (Gelukkig hoef jij niet meer naar je waren te gaan zoeken.)
  Het uitmaken, en er ziek van zijn.
  Vinden dat je belachelijk doet, want het was jouw keuze.
  En toch doet het pijn. En toch krijg je opnieuw vlinders in je buik als je een bus voorbij ziet rijden waarin hij achteloos tegen de deur leunt. En toch voel je een steek van jaloezie als je hem op een fuif met een ander meisje ziet dansen.

  Lang nadat ik 'mijn verlies verwerkt had', hebi k nog geroken aan zijn liefdesbrieven. Een beetje weemoedig snuffelen. Genieten van de mooie herinneringen, en toch blij zijn met de keuze die ik gemaakt had. Omdat ik wist dat dat berer was.
  En daarna, als de tijd rijp was, het betere omarmen.

  Dat wens ik jou volledig toe.

  • Liesellove 8 februari 2016 at 09:16

   de perfecte omschrijving noem ik dat 🙂 x

 • CreativEls 8 februari 2016 at 09:58

  Jullie hebben dat fantastisch gedaan ! We gaan jullie wel missen als shop in naai en blogland. Gelukkig zullen we je nog wel tegenkomen met creaties en blogposts want daarmee ga je toch door hé.

  • Liesellove 8 februari 2016 at 12:40

   de blog staat los van de shop dus daarmee gaan we door 🙂
   de laatste maanden heb ik dat al wat duidelijker proberen maken door regelmatig ook te posten over niet naai-gerelateerde dingen 🙂 maar de blog blijft, hoera 🙂

 • Kate Creatief 8 februari 2016 at 10:58

  Bedankt voor alles! En nu genieten!

 • Ladybug & Co 8 februari 2016 at 11:02

  Bedankt! Ik heb jullie pas heel laat ontdekt….maar ontzettend blij met mijn pakjes!

 • Oon 8 februari 2016 at 11:56

  Mooi verwoord. Geniet van je herwonnen tijd. x

 • Els04 8 februari 2016 at 12:11

  Wijze madam! En Love John Green!

 • sop.hie.s 8 februari 2016 at 13:29

  Geniet van de herwonnen tijd!! x

 • Lunatiek 8 februari 2016 at 15:33

  't Zal wel zijn dat zoiets pijn doet, ook al is het de juiste beslissing…

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×