Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

En dan sta je in de Femma…

4 december 2017
femma eigen artikel

En dan sta je in de Femma…

4 december 2017

femma eigen artikel*geheel informatief bericht, weliswaar geschreven met blinkende ogen*

Het was al langer bucket-materiaal: een eigen artikel gepubliceerd in een tijdschrift. Je eigen woorden op papier, dat leek mij heerlijk. Een mens mag dromen, toch?!? Tot voor kort zou ik al ontzettend trots geweest zijn als mijn naam gewoon ergens zou verschijnen: een eervolle vermelding of zo. Maar toen werd het december en telde ik de dagen af tot het nieuwe Femma-nummer in mijn brievenbus gedropt werd.

femma eigen artikel Toen het er eindelijk was kon ik alleen maar snel doorbladeren tot het DIY-gedeelte. Want ja, daar stond mijn naam dan en jawel, mijn artikel. Nooit gedacht dat ik dit zo snel van mijn bucket lijst zou kunnen schrijven en eigenlijk nooit gedacht dat ik dit zou kunnen doen. Maar kijk, dromen mag. En trots zijn, dat maag ook!

Je eigen tekst en foto’s in een mooie lay-out zien, dat doet wat met een mens. Toch zeker die allereerste keer. Weten dat mensen dit zullen lezen, misschien zelfs effectief zullen proberen (daar hopen we toch op): geweldig!

Ik heb de smaak te pakken en werkte alvast aan een vervolg. Wie dus nog geen lid is van Femma en er af en toe iets van mijn hand op papier wil lezen: maak je lid en maandelijks krijg je hun tof en inspirerend tijdschrift in de bus (en geniet je van nog zoveel meer voordelen). (En dus af en toe een bijdrage van me, myself and I.) En nu ga ik nog een beetje verder genieten van mijn vreugde omwille van mijn eerste artikel op papier. Vergeef me!

4 Comments

 • Wikkelgatjes 5 december 2017 at 22:15

  Ik vond het allesinds leuk om te lezen! En de eerste keer een blog voor Femma schrijven vond ik stiekem toch ook héél fijn! ?

  • Liesellove 6 december 2017 at 08:44

   Het zal wel zijn. Wij ergo’s mogen daar trots op zijn 😉

 • Silke 6 december 2017 at 11:33

  Maar zeg! Hoe geweldig is dit Lies!! Ik ben nét kersvers lid van Femma en dus is dit eerste exemplaar sowieso een schot in de roos. Ik probeer zeer graag de vlaggetjes uit 🙂 SUPER gedaan van jou

 • Lottes Anekdotes 7 december 2017 at 14:54

  Proficiat!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×