femma eigen artikel

En dan sta je in de Femma…

femma eigen artikel*geheel informatief bericht, weliswaar geschreven met blinkende ogen*

Het was al langer bucket-materiaal: een eigen artikel gepubliceerd in een tijdschrift. Je eigen woorden op papier, dat leek mij heerlijk. Een mens mag dromen, toch?!? Tot voor kort zou ik al ontzettend trots geweest zijn als mijn naam gewoon ergens zou verschijnen: een eervolle vermelding of zo. Maar toen werd het december en telde ik de dagen af tot het nieuwe Femma-nummer in mijn brievenbus gedropt werd.

femma eigen artikel Toen het er eindelijk was kon ik alleen maar snel doorbladeren tot het DIY-gedeelte. Want ja, daar stond mijn naam dan en jawel, mijn artikel. Nooit gedacht dat ik dit zo snel van mijn bucket lijst zou kunnen schrijven en eigenlijk nooit gedacht dat ik dit zou kunnen doen. Maar kijk, dromen mag. En trots zijn, dat maag ook!

Je eigen tekst en foto’s in een mooie lay-out zien, dat doet wat met een mens. Toch zeker die allereerste keer. Weten dat mensen dit zullen lezen, misschien zelfs effectief zullen proberen (daar hopen we toch op): geweldig!

Ik heb de smaak te pakken en werkte alvast aan een vervolg. Wie dus nog geen lid is van Femma en er af en toe iets van mijn hand op papier wil lezen: maak je lid en maandelijks krijg je hun tof en inspirerend tijdschrift in de bus (en geniet je van nog zoveel meer voordelen). (En dus af en toe een bijdrage van me, myself and I.) En nu ga ik nog een beetje verder genieten van mijn vreugde omwille van mijn eerste artikel op papier. Vergeef me!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 reacties

  1. Maar zeg! Hoe geweldig is dit Lies!! Ik ben nét kersvers lid van Femma en dus is dit eerste exemplaar sowieso een schot in de roos. Ik probeer zeer graag de vlaggetjes uit 🙂 SUPER gedaan van jou