Na de eerste versie, werd vrij snel een tweede Julia Sweater geproduceerd! Het is dan ook een patroon dat supersnel in elkaar zit! Zelfde versie maar met een ander stofje. Deze keer gebruikte ik boordstof i.p.v. tricot voor het afwerken van de hals en armsgaten. Verwerkt makkelijker, geeft een mooier resultaat en gaat ook vlotter over het hoofdje.
Net zoals de vorige versie, koos ik voor één van de eenvoudigste afwerkingsvormen. Een baby van 9 maand heeft nog geen zakjes nodig en ook knoopjes lijken niet echt interessant!
Axelle laat zich tegenwoordig niet meer zo vlotjes fotograferen! Ze grijpt voortdurend naar de camera. Afleiding is nodig en dan nog blijft het een gigantisch moeilijke opdracht. Dan maar foto’s van Axelle in actie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 reacties

  1. Super mooi en schattig! Ik moet eerlijk bekennen dat ik de tweede versie nog mooier vind dan de eerste. P.S.: ik nomineerde je voor een liebster award (kan je bekijken op mijn blog). Je mag er mee doen wat je wil :-).