Het geboortekaartje zagen jullie al verschijnen bij de melding van ons fantastisch nieuws… Graag wil ik er toch nog een woordje uitleg aan toevoegen… Het idee, net zoals een deel van de doopsuiker, haalde ik bij Inge Snuffel.
Ik maakte aan de hand van karton, stof, vilt en stokjes allerlei figuurtjes. Ik hoop dat jullie door hebben dat het gaat over mezelf, mijn man, onze pasgeboren dochter en onze hond… ;-) Ik maakte uit karton een groot landschap, waarin we alles een plaatsje gaven… Dit was nog het moeilijkte werk van allemaal…
Daarna riepen we de hulp in van een goede vriend, die gewoonweg een super-mega-fototoestel heeft. Hij trok foto’s van de constructie. Bewerkte ze een klein beetje, maar eigenlijk niet al te veel… In photoshop voegde ik zelf de tekst toe.

geboortekaartje zelf maken
Alles ging naar de drukker: Coppens Druk in Beervelde. Proefversie. Kleurverandering. Tweede proefversie. En klaar…
Een uniek kaartje, voor onze unieke dochter… :-)
De figuurtjes heb ik nog steeds… Omdat het zonde is ze weg te doen, ben ik nog op zoek naar een originele manier om ze te bewaren of uit te stallen… Ik houd jullie op de hoogte… ;-)
Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 reacties