Al enige tijd geleden trok ik er op een woensdagnamiddag op uit met Axelle & Baptiste. Ik werd gevolgd door een cameraman want ons uitje werd gefilmd. Ik moet toegeven dat ik dat best spannend vond. Tot dan hadden we amper (lees: geen) ervaring wat betreft gefilmd worden. Voor de gelegenheid ruilden we onze eigen wagen in voor eentje van Opel, want het is voor Opel Plus Accessoires dat we een middagje in de rol van filmfiguranten kropen.

video opel accessoires

Tijdens ons uitstapje ontdekten we alle accessoires waar je bij een Opel-wagen kan over beschikken. En dat allemaal onder het toeziend oog van de cameraman, die gelukkig ons heel snel het gevoel gaf dat de camera er niet echt was. Axelle en Baptiste herinneren zich van die dag vooral nog dat ze ongelooflijk fijn speelden (hoogtepunt: de cameraman achterna hollen en proberen pakken) en ze in de auto op de iPad konden spelen zonder dat ze hem zelf moesten vast houden.

Zonder enig probleem, als ware filmsterren, deden zij alles wat er van hen gevraagd werd. Want ja een video maken dat is met script en al en soms al ééns een scene moeten overdoen. Wist je dat elk shot verschillende keren gemaakt wordt? Gewoon voor de zekerheid. Niet alleen voor Opel Accessoires? Filmster zijn, dat is echt werken hé, haha.

video opel accessoires

Ik toon jullie dus graag de video die we gemaakt hebben voor Opel Accessoires omdat hij best mooi geworden is. Eentje die we aan onze archieven toevoegen. Want later toon ik Axelle en Baptiste met plezier wat we allemaal in den tijd van Liesellove, de blog, hebben uitgestoken.

Merci Opel Accessoires & Team voor de fijne ervaring, de fijne namiddag en de toffe video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eén reactie