Eryn's Dresses Lieveke en zus Liesellove Blogtour IMG_0570 Eryn's DressesIk zag onmiddellijk de mogelijkheden toen ‘Lieveke en zus’ testers zocht voor een nieuwe jurk. Ik schreef me in en even later bleek ik één van de gelukkige te zijn. Eryn’s dresses biedt heel wat mogelijkheden, maar van simpel houd ik wel. Daarom koos ik voor de optie halterjurk in combinatie met een rimpelrok met zakjes, afgewerkt met paspel. IMG_0531Het naaiproces verliep vlotjes waardoor vrij snel Axelle haar eerste echte zomerse jurk in de kast belandde. Sowieso draag je een halterjurk pas bij mooi weer, maar ook het stofje schreeuwt één en al zon uit. Geluk stond dan ook aan mijn kant toen ze afgelopen weekend de eerste echte lentedagen uitgaven. Net op tijd voor de blogtour! Al bracht al die zon me eventjes in de war waardoor de foto’s toch niet echt de ideale belichting kregen, haha! Eryn's DressesIMG_0484IMG_0502IMG_0496De jurk zit perfect al was het niet nodig geweest de jurk te verlengen. Ik vreesde namelijk een beetje voor een te-korte-versie maar zoveel zal ze wel niet meer groeien zeker? Eén dezer pas ik die zoom dusnog wel eens aan, in de hoop dat er héél snel, héél veel van die warme lentedagen komen zoals dit weekend. De rug, daar ben ik verliefd op… die blote schoudertjes, die halter, dat stofje, perfect gewoon! IMG_0489Goesting gekregen om zelf een exemplaar te maken? Ga dan snel even langs bij ‘Lieveke en Zus’. Deze week kan je ook enkele andere testversies zien bij haar, haar, haar, haar en haar.

Patroon: Eryn’s dresses – Lieveke en zus 
Stof: Timeless Treasures uit eigen voorraad
Schoentjes Gallucci bij Aap Noot Mies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 reacties

  1. Waauw, suuuuupermooi!! Dat stofje is echt perfect hiervoor! En ik vind je foto’s helemaal niet slecht belicht, integendeel, ik hou net van dit soort felle foto’s en het doet het jurkje echt helemaal tot z’n recht komen! Echt een prachtexemplaar!!