zwarte-woud-23-van-23zwarte-woud-21-van-23 zwarte-woud-20-van-23zwarte-woud-17-van-23

zwarte-woud-16-van-23 zwarte-woud-15-van-23 zwarte-woud-14-van-23 zwarte-woud-13-van-23 zwarte-woud-12-van-23 zwarte-woud-11-van-23 zwarte-woud-10-van-23 zwarte-woud-9-van-23 zwarte-woud-8-van-23 zwarte-woud-7-van-23 zwarte-woud-6-van-23 zwarte-woud-5-van-23 zwarte-woud-4-van-23 zwarte-woud-3-van-23

Afgelopen week trok ik met de familie terug richting Zwarte Woud. Het is een jaarlijkse traditie waarbij we altijd terugkeren naar hetzelfde gasthof. Het is alsof de tijd er is blijven stilstaan. Verwacht dan ook geen fancy interieurs of super verfijnd eten. Maar de warmte en gezelligheid die er heerst is onvervangbaar. Bovendien heeft het Zwarte Woud van alles te bieden. Prachtige natuur, in de winter top-kerstmarkten, leuke dorpjes en mooie steden zoals Freiburg. In de afgelopen jaren deden we er al zoveel, waardoor ik hier niet alles kan/ga opsommen. Maar de foto’s zeggen genoeg hé?!? Dus als je ooit plant naar het Zwarte Woud te trekken, contacteer me dan gerust maar even! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 reacties

  1. Super zeg. Wij zouden er volgend jaar onze zomervakantie naar toe willen gaan. Weliswaar met een hondje mee en dan is een kamer wel wat krap vind ik. Toevallig geen tips omtrent andere logeeradresjes in trend van huisje/camping/bungalow in het Zwarte Woud gebied?

    1. als je even doorklikt op de link in het blogbericht vind je alle gegevens :-) de tijd stond er stil maar je betaalt er dan ook echt niet veel en het is de perfecte uitvalsbasis om de streek te verkennen :-)