Jullie hadden nog de foto’s van Axelle haar feestkleed tegoed! Deze keer koos ik voor foto’s van de dag zelf, niet geposeerd, niet gemaakt maar gewoon uit het leven gegrepen! Bereid u dus voor op een spelende peuter, af en toe verwonderd, soms zelf overdonderd. En tja de ‘troep’ zoals tuinstoelen, tuinslangen, andermans benen, … die moet je er gewoon bijnemen.
Last weekend we had a party! Axelle became 2 years. For that occasion I made her a new dress with a beautiful fabric from Timeless Treasures. The pictures are all from that day, so prepare yourself for a child in action and a lot of things that normally are not done when you show your creations! ;-) 
 
Ik maakte een verjaardagskroon in hetzelfde stofje als de verjaardagsjurk, geheel volgens de werkwijze van haar. 2 uur voor het feest was er nog geen kroon dus dat zegt voldoende zeker over de vlotheid van deze tutorial? ;-)
I made Axelle a birthday crown, just 2 hours before the part! ;-) 
De jurk is volgens mijn vast recept: de Tinny Jurk van Straight Grain. Een winning team moet je gewoon niet wijzigen! Ik kocht op Next wel een tule-rok om het geheel wat feestelijker te maken! Al bleef die niet heel lang aan… ;-)
Like always I used the Tinny Dress from Straight Grain to make Axelle her dress! 
Axelle was tijdens het feest bijzonder enthousiast over de ballonnen. Dat is nog steeds zo, ondanks het feit dat er eentje ontplofte in haar gezicht…
Maar als je al die nieuwe cadeautjes mag uittesten, kan een ontplofte ballon je niet zoveel schelen zeker? ;-)
Patroon: Tinny Dress by Straight Grain
Rokje: Next Direct!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

17 reacties

    1. Er was ook niet veel tijd om na te denken over iets anders ;-) maar ik deed het vorig jaar ook al en vind dat wel leuk, weer eentje op bij de hoop te leggen van dingen die niet weg mogen ;-) (dat gaat wat geven als ik elk jaar een nieuwe kroon maak)