Axelle werd op 1 juli 2 jaar! Daarom bouwden we afgelopen weekend een feest! De weergoden waren ons uiteindelijk nog goedgezind. Op een buitje van twee minuten na bleef het droog en konden we buiten feest vieren!
Ik ging foto’s uit van Axelle, die gedurende de twee jaar werden genomen. Ik liet ze afdrukken bij PolaBora. Fantastische service trouwens!
 feestMijn opzet was zelf taarten te bakken maar gezien de hitte (en haar idee) plaatste ik een bestelling bij Julie’s House! Voor een keertje geen gigantische overschot taarten! ;-)
Verder voorzag ik huisgemaakte fluitsla met rode vruchten en watermeloen en verfrissende drankjes! Het is te zeggen water met smaakjes: aardbei, citroen, watermeloen, munt…
Een echte aanrader tijdens deze warme dagen!

Axelle haar idool mocht ook niet ontbreken. Zelfs bij een hip bakkerijtje zijn bumba’s mogelijk… ;-)
Verder kleedde ik het huis aan met bloemen, veel bloemen…. waarvan ik hoop de komende dagen nog veel geniet te hebben! Want zeg nu zelf wat is er leuker dan bloemen in huis?
Axelle haar dag bestond vooral uit pakjes openen, eten, op de arm zitten, zwemmen en spelen… Dat alles deed ze in een zelfgemaakte jurk waar ik later deze week zeker nog over blog! ;-)
feest

Als avondeten voorzag ik broodjes met zelfgemaakt lekkers: tomatensalsa, verse tonijnsalade/eiersalade/komkommersalade/surumisalade, mozzarella, …
En eerlijk, zelfgemaakt eten aanbieden geeft veel voldoening!

De dag werd afgesloten met nog een drankje. Om 10 uur kropen we vermoeid maar blij en gelukkig in ons zeteltje, een dag om nooit meer te vergeten! `

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 reacties

    1. yip daar deed ik mijn inspiratie inderdaad ook op, en als je een beetje zoekt op internet vind je echt wel lekkere dingen! ik ben fan van die met aardbeien, echt heerlijk :-)

  1. Gelukkige verjaardag voor Axelle! Dat zag er een topfeestje uit :-) Ik moet dit weekend een feestje voor de eerste verjaardag van onze jongste organiseren en weet nog helemaal niet hoe of wat … dit kan alvast dienen als inspiratie :-)