feliz patroon straightgrain Ik moest geen seconde twijfelen toe An, van Straight Grain, me vroeg om mee te doen aan de blogtour van Feliz. Integendeel, ik sprong een gat in de lucht. Ik ben namelijk fan van haar patronen van het allereerste uur en naai bijna altijd haar succesvol patroon: de Tinny Dress. Maar het werd tijd voor iets nieuws. En de patronen van An, die vertrouw ik helemaal, want die vallen altijd uit zoals het hoort te zijn. U hoort het al, een liefhebber!

Feliz straight grainMijn naaitijd is hier tegenwoordig erg beperkt (al hoop ik dat september beterschap zal brengen.) De vraag om mee te doen kwam dus op het perfecte moment, gewoon om mij nog eens achter die machine te zetten. En oh ja, om in mijn stoffenkast te duiken. Eentje die ondertussen ontploft. Want ik naai dan wel niet meer veel, ik blijf die kast wel aanvullen, haha.

Ik durfde eindelijk knippen in de prachtige Liberty die in mijn kast lag. Durven ja, want zo een schoon stofje onder handen nemen, dat vraagt wat wilskracht. Meestal aai ik gewoon over deze stofjes en blijven ze eeuwig liggen in de kast… Maar ik zag de match met Feliz, en zeg nu zelf, het is echt prachtig geworden he?

Feliz biedt heel wat mogelijkheden, maar ik koos voor een relatief eenvoudige versie. Het extraatje waarvoor ik koos zijn de mouwen. Het is het detail die deze jurk net iets specialer maakt. En Axelle, die is helemaal fan, want niet alleen haar rok zwiert, ook aan haar armen zwiert het nu. Ik was trouwens nogal laat met foto’s nemen (deze ochtend  rap voor we huiswaarts vertrokken), want ik vergat dat ik vandaag al moest bloggen.  Maar Axelle werkte vlotjes mee, omdat ze zo fan is van deze jurk. En ja, ook omdat ze een K3-plakker kreeg en deze mee op de foto moest.

Ik naaide maat vier jaar waardoor deze prachtige jurk de hele winter zal meekunnen. Ik weet nu al dat dit één van haar favoriete outfits zal worden. Er ligt trouwens nog een matching Feliz klaar voor haar kleine zus, maar die kreeg ik niet meer op tijd af. Ik dacht dus dat ik pas woensdag moest bloggen. #teamverstrooid. Dus binnenkort ziet u hier  nog wat twinning-foto’s. Dat wordt helemaal schattig.

Feliz is te verkrijgen in pdf-versie en op papier en dit zowel in het Engels als in het Nederlands. Uitgebreide instructies en variatiemogelijkheden, zoals we gewoon zijn van An! Het patroon is verkrijgbaar in maat 3 maanden tot en met 12 jaar. Bovendien kan je naast de jurk ook een blouse maken met dit patroon. Houd alvast de blogtour in het oog, want er staan nog heel wat kleppers op het programma! Merci An om aan me te denken bij het organiseren van deze blogtour. Zonder je vraag had ik dit pareltje alvast niet kunnen showen

 

Lily& Woody | Kaatjenaaisels | Yerasi | Flaflinko | Blanche | Liesellove | Bel’etoile | Petrol & Mint

Made By Sara | A Naais ID | sewpony | 128 | Sweeter Than Cupcakes | Noortjeprullemie

Thread Riding Hood | Clara stickar | Christinaa | Love You Sew | My Petite Sophie | With Love By Eva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 reacties

  1. Oh Lies! Hoe ongelofelijk mooi is jouw Feliz! Fantastische stofkeuze! Ik kocht twee jaar geleden dezelfde stof, maar kon maar niet beslissen wat ik eruit zou maken. Je hebt me overtuigd, denk ik ;-) Bedankt voor de prachtige creatie, de genereuze complimenten, en de geweldige foto’s! xo