Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

Filou & Friends: drop 1

8 december 2017
Filou & Friends Drop 1

Filou & Friends: drop 1

8 december 2017

Filou & Friends Drop 1 December, wat betekent dat sommige kledingmerken al met hun nieuwe collectie op de markt komen. Hoogdagen zijn dat, behalve dan voor de bankrekening. Filou & Friends is traditioneel één van de allereersten die hun eerste drop doen. Sinds ik kinderen heb, kijk ik daar echt naar uit. Want ik ben fan van dit merk: leuk en betaalbaar. Wat wil een mens nog meer? Bijgevolg kon ik gisterenavond  in alle rust al deel één gaan shoppen. Als je daar heel erg goeie klant ben dan is dat namelijk je beloning. Je weet al zeker hoe laat het is?

Toen ik de preview zag, was ik al razend enthousiast. Gisteren, in ‘t echt, alleen nog maar meer. De nieuwe collectie is een schot in de roos. De stofjes, de kleuren, de motiefjes… en vooral: heel véél dingen die je onderling met elkaar kan combineren. Altijd leuk! Dat zij trouwens zo snel komen met hun nieuwe collectie vind ik alleen maar een pluspunt. Zeker omdat we in maart naar Australië trekken en ik dus wel al wat nieuw zomergerief kan gebruiken.

Dit zijn alvast mijn favorieten van de collectie. Sommigen ervan liggen al ingepakt onder de kerstboom, andere kunnen pas gekocht worden bij een volgende drop. En van enkele stuks die ik al kocht zijn er nog geen foto’s! Je ziet ze binnenkort zeker en vast verschijnen op hun site…

Filou & Friends Drop 1 Filou & Friends Drop 1 Filou & Friends Drop 1 Filou & Friends Drop 1 Filou & Friends Drop 1 Filou & Friends Drop 1 Filou & Friends Drop 1

En even voor de duidelijkheid: deze post is niet gesponsord. Integendeel, mijn bankrekening kan het weten…

 

 

** Bron foto’s: brochure Filou & Friends

5 Comments

 • zebrazonderstrepen 8 december 2017 at 11:50

  ik koop ieder seizoen een grote drop, mooie collectie!

 • Karen 8 december 2017 at 17:02

  Leuk!! Zitten er ook dingen tussen die als communiekleedje kunnen dienen?

  • Liesellove 9 december 2017 at 11:47

   Die komen blijkbaar in Januari!!!

 • Babs 9 december 2017 at 12:38

  Ik koos andere deze keer ? hier het zebrajurkje met strikje en het tenuetje blauw rokje met hondjes en gestreept truitje ?

  • Liesellove 10 december 2017 at 00:35

   Ja die vind ik ook heel mooi maar die zijn al wat te jong van look voor Axelle 🙂

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×