Filou & Friends Drop 1

Filou & Friends: drop 1

Filou & Friends Drop 1 December, wat betekent dat sommige kledingmerken al met hun nieuwe collectie op de markt komen. Hoogdagen zijn dat, behalve dan voor de bankrekening. Filou & Friends is traditioneel één van de allereersten die hun eerste drop doen. Sinds ik kinderen heb, kijk ik daar echt naar uit. Want ik ben fan van dit merk: leuk en betaalbaar. Wat wil een mens nog meer? Bijgevolg kon ik gisterenavond  in alle rust al deel één gaan shoppen. Als je daar heel erg goeie klant ben dan is dat namelijk je beloning. Je weet al zeker hoe laat het is?

Toen ik de preview zag, was ik al razend enthousiast. Gisteren, in ’t echt, alleen nog maar meer. De nieuwe collectie is een schot in de roos. De stofjes, de kleuren, de motiefjes… en vooral: heel véél dingen die je onderling met elkaar kan combineren. Altijd leuk! Dat zij trouwens zo snel komen met hun nieuwe collectie vind ik alleen maar een pluspunt. Zeker omdat we in maart naar Australië trekken en ik dus wel al wat nieuw zomergerief kan gebruiken.

Dit zijn alvast mijn favorieten van de collectie. Sommigen ervan liggen al ingepakt onder de kerstboom, andere kunnen pas gekocht worden bij een volgende drop. En van enkele stuks die ik al kocht zijn er nog geen foto’s! Je ziet ze binnenkort zeker en vast verschijnen op hun site…

Filou & Friends Drop 1 Filou & Friends Drop 1 Filou & Friends Drop 1 Filou & Friends Drop 1 Filou & Friends Drop 1 Filou & Friends Drop 1 Filou & Friends Drop 1

En even voor de duidelijkheid: deze post is niet gesponsord. Integendeel, mijn bankrekening kan het weten…

 

 

** Bron foto’s: brochure Filou & Friends

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 reacties