• Tradities om in ere te houden de kerstboom door de
 • Good night sleep tight dont let the bedbugs bite
 • HAPPY BIRTHDAY TO ME MYSELF AND I 34 jaar niet
 • Blij dat het weekend is dat ik hopelijk een tranendal
 • Ik moet toegeven originele cadeautjes bedenken om cadeau te geven
 • Familyselfie just the way we are Gezinsfotos met allemaal de
 • Ik tover woensdag om naar frietjeswoensdag Kwestie het mijn leven
 • Eigenlijk wil ik roepen dat het niet meer gaat Maar

Subscribe to our Mailing List

Get the news right in your inbox!

FREE PRINTABLE Maandkalender April 2017

1 april 2017
maandkalender april 2017

FREE PRINTABLE Maandkalender April 2017

1 april 2017

maandkalender april 2017

Ik ben het niet vergeten! Echt, echt niet! Maar door de valpartij van afgelopen week, loopt alles hier wat trager en minder georganiseerd dan ik normaal probeer te doen. De maandkalender voor April publiceer ik dus gewoon vandaag. Sterker nog, ik maakte hem vandaag nog snel even klaar voor jullie! Download hem dus snel hier:  Maandkalender-April-2017.pdf (269 downloads) en plaats hem in je interieur! En vergeet vooral niet er een mooie maand april van te maken, met veel zon en geluk!

1 Comment

 • Marij De Wilde 1 april 2017 at 19:38

  Jippie! Bedankt Lies! ?

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  ×