Maandkalender Januari 2017 Liesellove

Free Printable Maandkalender Januari 2017

Al bijna twee volledige dagen zijn we 2017. Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar hier waren de afgelopen dagen druk en overvol. Bijzonder veel tijd om na te denken over dat nieuwe jaar had ik nog niet. Toch dient een nieuwe jaarplanning zich aan. Ondertussen zijn wij hier zo hip dat we onze agenda bijhouden via de Iphone. Toch kan er niks tegen een ouderwetse kalander, en al zeker niet als je hem zelf maakt. Want dat deed ik vandaag wegens gebrek aan een goed exemplaar uit de winkel.  Ik maak hem alvast in de vorm van een maandkalender. Maandkalender Januari 2017 Liesellove

Als cadeautje voor het nieuwe jaar deel ik hier alvast de maandkalender van Januari 2017: Maandkalender-Januari-2017.pdf (368 downloads) . Een eenvoudig exemplaar dat mooi staat in je interieur en waar je eventueel iets kleins kan bijschrijven. Ik beloof dat ik voor februari iets sneller zal zijn, haha. En moest het u nog niet zijn opgevallen, ik heb een nieuw speeltje op mijn computer waardoor ik me tegenwoordig helemaal uitleef met printables! Meer van dat dus in 2017.

Happy 2017!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eén reactie