Downloads

FREE PRINTABLE Maandkalender Maart 2017

free printable maandkalender maart 2017

De laatste dag van de maand staat hier ondertussen gelijk aan het halen van de deadline: “een nieuwe maandkalender.” ’t Is te zeggen, als het mij echt niet zou lukken dan is dat maar zo. Maar ik kom wel graag mijn gemaakte afspraken na, dus bij deze… Voorlopig houd ik het trouwens op per maand vrijgeven. Download alvast hier de nieuwe maandkalender:  Maandkalender-Maart-2017.pdf (231 downloads) . Ik ben al benieuwd waar jullie hem deze keer een plaatsje zullen geven. Tag me gerust op Instagram!2 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  1 maart 2017 at 10:30

  Ik vind ‘m leuk! Vooral dat van ‘Spring’ er bij. Ik heb zin in de lente.

  • Reply
   Liesellove
   1 maart 2017 at 13:44

   Maar seg, met dat je dat nu zegt, er staat een spring teveel 😂 Het moet love, jump & enjoy zijn 🙈

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.