gaston & lugaOnlangs werd ik een gelukkige eigenaar van een prachtige tas van Gaston & Luga. Ik heb al wel wat exemplaren in mijn collectie maar een mooie rugzak, dat ontbrak er nog aan. Anderhalve week geleden kwam daar echter verandering in. ‘t Was liefde op het eerste gezicht en sindsdien maakte de rugzak van Gaston & Luga promotie tot favoriete tas. Het is dan wel een rugzak, ze is hélemaal hip en is voor een reizende moeder als ik multifunctioneel. Benieuwd wat er allemaal mee gaat in mijn tas? Leef dan eventjes mee. 

Basics

We beginnen met de standaard spullen die waarschijnlijk in bijna elke tas zitten. Een portefeuille en dit in zowel grote als kleine versie. De belangrijkste spullen zoals bankkaarten en paspoort zitten in de kleinste versie zodat ik die altijd en overal snel kan meenemen, indien nodig. Huissleutels zitten er ook meestal in. Ik zeg meestal want nu vergat ik ze bijvoorbeeld thuis. (Gelukkig is er ook nog een man die wel de huissleutels meenam en ja ik sloot me ook wel al eens buiten.) Als laatste probeer ik altijd een lippenbalsem mee te nemen. Soms een standaard versie, andere keren eentje met een kleurtje. Niks zo vervelend als droge lippen wanneer je onderweg bent. Zeker wanneer je al eens vliegt is dit een mega aanrader!

Kids stuff

Wanneer de kindjes mee zijn en de tijdspanne te overbruggen valt, neem ik in plaats van mijn grote verzorgingstas enkele spullen mee in mijn tas. Vochtige doekjes van WaterWipes, pampers, een bavet en melk en/of vaste voeding voor Estelle. Indien er nog een gaatje over is, durf ik ook wel eens een koekje weg te proppen voor de andere kindjes. Just to be sure… (Al heb ik vaak voor dat ze dat vroegtijdig ontdekken en de koekjes al op zijn voor vertrek.)

gaston & luga

Travel/digital stuff

Een digitale junkie zoals ik die zorgt dat er in haar tas altijd plaats is voor alle onderdelen die nodig zijn om de dag goed door te komen. Cruciaal zijn o.a. een fototoestel, smartphone, laders en een powerbank.

Fototoestel

Body:
Canon EOS 700D

Lenzen:
Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2
Canon EF-S 24mm f/2.8 STM
Canon EF 50mm f/1.8 STM

Extra batterij + oplader batterij

Smartphone

– Telefoon: Iphone 8 plus
– Gsm-lader
– Selfie-stick (ook handig om trilvrij te filmen.)
Extra set lenzen voor de smartphone 

Extra

Soms neem ik ook wel eens mijn macbook mee. Vooral dan wanneer ik zonder kinderen onderweg ben en weet dat ik ergens zal kunnen werken. Zoals bijvoorbeeld op de trein.

Niet-zo-digitaal

Ik adem digitaal, zo lijkt het soms. Maar wat steeds mee op pad gaat is mijn bullet journal. Op dit moment ben ik bezig in een Leuchtturm1917 en het is het beste schrift die ik ooit al had. Stiftjes etc. zijn dan ook altijd mee op mijn pad.

Je gelooft het misschien niet maar dit alles past effectief in mijn rugzak. Ik heb een specifieke manier van schikken waardoor het altijd lukt. Wel belangrijk om weten is dat wanneer we een daguitstap maken en ik voor een hele dag pampers, verse kleding, melk en vaste voeding voor Estelle dien mee te hebben, een extra tas nodig is. Maar vaak lukt het gewoon zo en ziet het ook nog eens heel erg goed uit.

Wil je ook zo een handige rugzak die er bovendien ook nog eens heel stijlvol uitziet? Dan heb ik goed nieuws want van Gaston & Luga mag ik 15% korting aanbieden. Hiervoor dien je gewoon de code liesellove te gebruiken bij uitchecken. Tot 2 juni loopt er trouwens een actie bij hen waardoor je een limited edition canvas-tas cadeau krijgt. Wie het iets minder sportief zoekt, dat kan ook! Want Gaston & Luga heeft ook andere stijlen van rugzakken. Allen daarheen dus, haha.

Ben je trouwens benieuwd wat er in anderen hun tas zit? Lieve Saar maakte er een toffe YouTube-video van! Kwestie om te weten wat je op beauty-vlak best meeneemt.

** Gekregen: de rugzak kreeg ik van Gaston & Luga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.